Српски Покрет Двери - Лого
Search

Жене свакако представљају најважнији ресурс 21. века. Оне имају веома значајну улогу у одрживом развоју, с тога је потребно промовисати рад и учешће жена у свим областима заштите животне средине и одрживог развоја.

      Промоцијом зеленог патриотизма желимо да подигнемо свест свих жена о утицају животне средине на здравље као и да укажемо на значај зелене економије и женског предузетништва. Српски покрет Двери сматра да су жене најбољи део нашег друштва и зато жене у нашем покрету заузимају централно место и носиоци су најодговорнијих функција. Подсетићу вас да три жене воде три највећа града у Србији. Двери имају капацитет и програм за решавање женског питања у 21. веку. Циљ Двери је да жене у Србији имају помоћ, да ускладе мајчинство и каријеру, заштиту од сваке врсте дискриминације, злостављања и насиља, као и заштиту здравља.

Опште здравље женске популације јесте суштинско питање и елементарни услов за квалитетан живот жена, и одражава се на укупно здравље становништва. За добробит друштва, а посебно значајно за биолошки опстанак, развој и заштиту и очувања породице као основне ћелије друштва.

У складу са програмским начелима Српског покрета Двери представљам Вам Декларацију о заштити здравља жена, која кроз различите стратегије за унапређење здравља, програме за превенцију здравља, промоцију здравља, сарадњу са установама јавног здравља, различитим владиним и невладиним организацијама има за циљ:

Српски покрет Двери чине породични људи и одговорни политичари који знају да здрава жена значи здрава породица, а здрава породица здраво друштво.

Биографија Драгане Милићевић:

Драгана Милићевић је рођена 05.08.1969. године. Удата, мајка троје деце. По образовању је физиотерапеут. У периоду од 1989. до 2003. директор и власник месне индустрије и приватног предузећа „Товаровић“. Од 2003. власник пољопривредног газдинства у оквиру којег поседује 3 фарме за узгој свиња и пилића које активно послују.

Од 2012. године започиње активно ангажовање у политици прикључивши  се Српском покрету Двери. Бави се областима породичне политике и пољопривреде, о чему је написала преко тридесет текстова. Члан је Главног одбора Двери и Председништва Двери, а била је и члан Извршног одбора. Председник Женске снаге Двери.

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: