Српски Покрет Двери - Лого
Search

Црна Гора је протерала амбасадора Србије Владимира Божовића, да би као одговор на то стигло протеривање амбасадора Црне Горе из Србије Тарзана Милошевића.

     У нормалним политичким условима ово би био озбиљан дипломатски скандал, али када су у питању одлазећи режим Мила Ђукановића и, надамо се, ускоро одлазећи режим Александра Вучића, ово је само још једна игра двојице политичких браће близанаца. Нажалост, њихова политичка игра може довести само до подизања тензија између два блиска народа, што и јесте циљ двојице људи који су успоставили диктаторске режиме у својим државама.
 
У прилог нашим тврдњама иде и чињеница да Србија није уложила ни протестну ноту када је доношен тзв. Закон о слободи вероисповести и када је прогањана Српска православна црква у Црној Гори, што је био много већи скандал него што је то случај сада.
 
Србија треба да има што боље односе са свим државама, а поготово се то односи на оне најближе са којима делимо исти географски простор и блиску традицију. Мило Ђукановић и Александар Вучић су људи које једино интересују њихови лични режими и богатство, а никако будућност Србије и Црне Горе и њихових грађана. Грађани Црне Горе су то препознали и зато је режим Мила Ђукановића одлазећи, што се мора догодити и у Србији са режимом Александра Вучића ако желимо да изградимо нормалну и демократску државу.

 

Инфослужба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: