Српски Покрет Двери - Лого
Search

Старо питање, још од Јуде Искариотског и његових 30 сребрњака. Да ли је Јуда себи пронашао срећу и бољи живот са 30 сребрењака?

     Недостатак вере, људска кварљива природа, слабост према материјалним стварима и немоћ карактера извор су свих продаја у људској историји. Хиљаде година је прошло, а ништа се нисмо научили, напротив друштво је још горе у свом неморалу и непрестаној жељи за тих 30 сребрењака.

Шта је са нама Србима? Како да се вратимо себи бар на кратко и заслужимо поновну милост и право да се називамо потомцима Немањића? Од доласка највеће пошасти која је снашла наш род, комунизма, нисмо се опоравили јер са комунизмом нисмо рашчистили. Синови и унуци поштовалаца АВНОЈ-а и Куће цвећа воде Србију, а сведоци смо да је воде тако да им је циљ да од ње остане београдски пашалук. Настављају политику својих предака, с том разликом што се данас представљају као верници и патриоте. Парадно користе Цркву и патриотске пароле, а у суштини чине поступке који народ одвајају од Цркве и компромитују идеју патриотизма, не би ли коначно од народа остало стадо без пастира у шуми пуној вукова. Схватили су непријатељи да им је Црква највећа препрека јер нас је она очувала под Турцима и под комунистима, па покушавају да је растуре, не знајући притом да је Црква Христова, а не Лењинова, како им је неко рекао.

Догађаји из братске Црне Горе дају велику наду и јасно показују да 30 сребрењака које нуде већ одавно немају тржишни вредност. Слобода је близу, сачекајмо је достојно.

 

Милун Здравковић

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: