Српски Покрет Двери - Лого
Search

     На седници Скупштине града Пожаревца одржаној 24. децембра 2020. отвореној за јавност постављена су одређена питања у вези са Јавном набавком – „уређење локације Кнез Милошев венац“, како то обично бива са влашћу СНС-а грађани су остали ускраћени за одговоре.

     У циљу општег интереса и на захтев грађана, као и неоснованих оптужби да пожаревачка опозиција посредством друштвених мрежа „црта мету на челу“ градоначелнику због свега поменутог, Драган Јовић, координатор СП Двери за Браничевски округ у име Градска организација Двери Пожаревац у понедељак 28. децембра званично је поднео захтев за приступ информацији од јавног значаја у вези са јавном набавком „уређење локације Кнез Милошев венац“. Од градских власти захтевамо да нам одговоре на следећа питања ко је добио посао, како је спроведена јавна набавка, када су започети радови, због чега су били обустављани, када су завршени?

     Сматрамо да локална власт не ради транспарентно, што су показале досадашње Јавне набавке које су обележиле бројне неправилности и због тога тражимо све потребне информације како би смо их поделили са грађанима.

ГрО Двери Пожаревац

Фото извор: poportal.rs

[ngg src=“galleries“ ids=“349″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: