Српски Покрет Двери - Лого
Search

Пресуда против Александра Вучића, којом је првостепено осуђен за повреду угледа и части председника Двери Бошка Обрадовића, званичан је доказ онога што Двери годинама уназад говоре – да председник Србије лаже и обмањује грађане. Иако Вучић то свакодневно чини, притом кршећи Устав и законе Републике Србије, ова победа пред судом је доказ да је правда спора, али достижна и да буди наду у независно правосуђе.

       Треба нагласити једну веома битну ствар која се тиче ове пресуде. Наиме, Александар Вучић је овом пресудом обавезан да Бошку Обрадовићу исплати 200 000 динара због повреде угледа и части. Али то је мање важан детаљ. Суштина пресуде је у томе да је сада и званично, судски доказано, да је Александар Вучић лажов и да Бошко Обрадовић и Двери нису ни фашисти ни лопови, што је мантра коју су од Вучића преузели многи функционери и чланови СНС-а.
 
Судска пресуда против Александра Вучића има још једну важну чињеницу. Њоме је Вучић постао први председник једне државе у свету који је осуђен због повреде угледа и части и то у тренутку обављања функције! Нажалост, нисмо економски тигар како то представници режима често говоре, али зато јесмо држава у којој председник и његови сарадници свакодневно воде хајку против свих који другачије мисле од њих. Надамо се да након ове пресуде ниједном функционеру власти више неће пасти на памет да за Двери кажу да су лопови, фашисти или било шта друго чиме су до сада клеветали чланове Двери.
 
На крају, желимо да нагласимо и да је прошло 48 сати од објављивања пресуде, међутим, иако се непрестано појављује у медијима, Александар Вучић још увек нема коментар на пресуду нити режимски медији смеју да упознају његове присталице са овом информацијом.

    

Инфослужба Двери
*Фото: Инфо Врањске

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: