Српски Покрет Двери - Лого
Search

Александар Вучић је поново изашао са мерама помоћи грађанима и привреди. И поново су те мере популистичке и никоме неће донети ништа добро, а државу ће додатно задужити.

       Српски покрет Двери се слаже да треба помоћи привреди и грађанима, али селективно по приоритетима. Из тог разлога смо и предложили 12 мера подршке домаћој привреди и социјално угроженим грађанима Србије.

Међутим, режим је подредио све интересу предстојећих избора – три пута по 50% минималца добиће по запосленом сви линеарно (и угрожени и неугрожени предузетници и привредници), два пута по 30 евра добиће и мултимилионери и корисници народне кухиње. Једнократно по 50 евра добиће и пољопривредни пензионери са пензијама од 100 евра, али и пензионери са преко 1000 евра месечно. Власници аутобуса добиће 3600 евра по једном аутобусу (вероватно да треба возити уцењене грађане на митинге у предизборној кампањи СНС-а). Све ово је класичан пример како ће новцем свих нас режим изнова куповати гласове на предстојећим изборима.

Најтрагичније је да ће најављене мере повећати јавни дуг Србије за преко милијарду и по евра, колико ће бахати и недомаћински режим додатно задужити наше потомке!

 

Милован Јаковљевић
Потпредседник Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: