Novosti

Akcija OO Dveri Trstenik „Srbija prijatelj porodice“

OO Dveri Trstenik

Akcija OO Dveri Trstenik „Srbija prijatelj porodice“

Opštinska organizacija Dveri Trstenik je dana 15.08.2019.god. sprovela akciju „Srbija prijatelj porodice“. Tim povodom sa našim saborcima smo izašli sa štandom i našim sugrađanima predstavili plan, program Porodične politike Dveri, kao i kako bi rešili trenutno tešku situaciju porodice u Srbiji.

Svedoci smo koliko je teška situacija po bilo kojoj temi u Srbiji, ali ipak rešili smo da radnu sezonu, posle odmora, otvorimo upravo terenskom akcijom i Porodičnom temom i da upoznamo naše sugrađane sa programom Dveri.


Danas smo našim najmlađim sugrađanima delili balone i prelepo je videti razdragane dečije osmehe koji svima nama treba da daju snagu da se potrudimo da im u nasledstvo ostavimo uređenu Srbiju gde će institucije biti neprikosnovene i u službi građana Srbije. Takođe smo tom prilikom našim komšijama delili letke sa delom porodičnih tema koje Dveri zastupaju.


Poučeni današnjim iskustvom i zbog oduševljenja građana i dečice, u planu je da nastavimo sa Porodičnim akcijama za bolji Trstenik.


 

OO Dveri Trstenik


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.