Novosti

Ako ih je vlast zaboravila - mi nećemo

Ako ih je vlast zaboravila - mi nećemo

Uspešno je završena još jedna humanitarna akcija Srpske narodne odbrane i Srpske bratske pomoći iz Kanade.

Na inicijativu i molbu Srpskog pokreta Dveri, pokrenuta je humanitarna pomoć, koja je u utorak 20. septembra i realizovana u Muzeju automobila u Beogradu. Gospodin Mihajlo Zdravković, potpredsednik Srpske bratske pomoći, uručio je pomoć u iznosu od 500 kanadskih dolara, Aleksandru Rakoviću, ratnom vojnom invalidu iz Aranđelovca, ocu četvoro dece,  obolelom od leukemije.   img_1198   Činu uručenja pomoći prisustvovali su pukovnici u penziji, Ljubinko Đurković i Veselin Šljivančanin, a ispred Dveri, Miroslav Krstić, član Političkog saveta Srpskog pokreta Dveri. Ovom skromnom akcijom nastavlja se kontinuitet i dobra praksa podrške ratnim vojnim invalidima, o kojima nadležni nedovoljno brinu.  
 

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.