Бошко Обрадовић: Данас сам у Орашцу да вратим слободарски дух српском народу

Бошко Обрадовић: Данас сам у Орашцу да вратим слободарски дух српском народу

Делегација Српског покрета Двери, коју су поред осталих представника Двери, чинили председник Двери, Бошко Обрадовић и народни посланик Двери, Марија Јањушевић, данас је била у Орашцу на обележавању Дана државности.


 

Том приликом, председник Двери, Бошко Обрадовић, дао је изјаву за медије, и поставио, како он каже, најважније питање, да ли је Србија данас држава?

„Имамо ли нашу државу и колико се уопште питамо у сопственој држави? Шта је са оним старим српским устаничким духом против дахија? Зашто данас ћутимо страначким и партијским дахијама? Зашто трпимо банкарске дахије? Зашто дозвољавамо да нам пљачкају и отимају земљу, привреду, пољопривреду, наше банке, село, наше територије и наше границе?“ – запитао је председник Двери.

 

 

„Данас се из Марићевића јаруге на Орашцу, јасно види и колико смо пропали, али и колико има наде да се вратимо том устаничком духу, који једини заправо и може да нас ослободи од свих оних који раде на штету нашег народа и отаџбине“ – додао је Бошко Обрадовић.

 

 

„Зато сам данас овде и као председнички кандидат Српског покрета Двери, да се сви заједно надахнемо овим устаничким и слободарским идејама. Да се заправо сетимо значаја државности Србије и да се сви вратимо српској држави као матици свих Срба у окружењу и расејању, као националној држави, која брине о свом духовном и националном идентитету, о својој историји, култури, вери, традицији и обичајима, о својим великанима“ – истакао је председнички кандидат Двери, Бошко Обрадовић.

 

 

Он је још додао да је Орашац данас, најбољи подсетник да смо били и да јесмо један велики народ, као и да то можемо поново бити, али да се морамо ослободити свих дерикожа и пљачкаша који од Србије данас чине једну колонијалну државу.

 

 

„Време је за ту врсту устанка и ту врсту ослобођења.
И сигуран сам да то време долази са председничким изборима 2017. године“ – закључио је Бошко Обрадовић.

 

 

Иако су представници републичке власти били данас на Опленцу, недопустиво је да нико од њих није био на Орашцу на обележавању Дана државности, где је једина делегација републичког нивоа, од свих посланичких група и свих политичких странака у Србији, била делегација Двери.

 

 

Данас је на Орашцу био онај, ко воли свој народ и своју државу, и онај ко сме и може да Србији поново врати достојанство и углед какав и заслужује читав српски народ.

 

Информативна служба Српског покрета Двери

 

Подели наShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0