Бошко Обрадовић: Зашто је Маја Гојковић забранила улазак у Скупштину?

Бошко Обрадовић: Зашто је Маја Гојковић забранила улазак у Скупштину?

Желим да скренем пажњу јавности и медија да за годину дана колико смо посланици нисмо овако нешто доживели. Наиме, јуче и данас, на усмени, лични наредбодавни чин председника Народне скупштине Маје Гојковић, је забрањен улаз у Народну скупштину свима који ваљда не могу да уђу док им она то не одобри.

На тај начин и наши стручни сарадници и грађани које треба да примамо овде у Народној скупштини су онемогућени јуче и данас да уђу у Народну скупштину Републике Србије и да нам помогну у раду.

Нико нема образложење зашто је то тако. Не постоји ни један званичан допис који смо добили као посланичка група Двери, због чега је забрањен улаз у Скупштину.

Ово је озбиљно питање за председника Народне скупштине и за читаву јавност, да ли је ово кућа свих народних посланика или приватна кућа Маје Гојковић.

 

 

Колико знамо, ово није њена приватна кућа. Она у својој приватној кући може да ограничава посете, али нема право да ограничава и укида посете онима који желе да дођу у наш посланички клуб.

Тиме се ограничава основна мисија народних посланика, а то је да примају грађане, да могу да саслушају њихове проблеме, а да не говоримо о томе да се онемогућава посета наших стручних сарадника који помажу у раду нашем посланичком клубу.

Ово је још један запис из живота и прикљученија Маје Гојковић о којој ћемо ускоро, надам се и озбиљно говорити на посебној седници за њену смену.

 

Информативна служба Српског покрета Двери

Подели наShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0