Никита Михалков и Бошко Обрадовић

Никита Михалков и Бошко Обрадовић

Председнички кандидат Двери, Бошко Обрадовић током дводневне посете Русији, у оквиру своје председничке кампање, сусрео се и са руским редитељем, оскаровцем, Никитом Михалковим.

Обрадовић је заједно са генералом Решетњиковим, и члановима делегације Двери, народним послаником Зораном Радојичићем и Стефаном Свркотом, посетио прослављеног руског оскаровца Никиту Михалкова у његовој Кино академији у Москви.

 

 

Михалков је том приликом поручио српском народу  поводом председничких избора да се често догађа да се обећања дају док избори трају. А када се избори заврше и када човек заузме позицију за коју се кандидовао, та обећања престану за њега да постоје. Зато се нада, верује и жели српским бирачима да њихов избор буде јасан, чист, трезвен и да не зажале после кога су изабрали.

 

 

„Време избора за било коју земљу и народ је довољно узнемиравајуће и веома је важно да бирајући тога коме поверавате свој живот, треба мислити о томе да касније не зажалите. Често се догађа да се обећања дају док избори трају. А када се избори заврше и када човек заузме позицију за коју се кандидовао, та обећања престану за њега да постоје. Зато се надам, верујем и желим српским бирачима да њихов избор буде јасан, чист, трезвен и да не зажале после кога су изабрали.

 

 

А уопште схватам да се ми – словенски свет, осећамо усамљено у светском простору. И ми видимо које проблеме нама стварају наше колеге и наши партнери, не желећи да нас прихвате као људе који носе светлу наду за то што Божија промисао живи са нама. И ја бих желео да та мисао не напушта оне који буду бирали јер често нам се чини ево то је радост, то је блиско све,  само пружи руку и узми.

 

 

Али бесплатан сир налази се само у мишоловци, постоји таква пословица. И када нам Запад у замену за нашу унутрашњу, духовну слободу, за наш идентитет, нуди духовни и интелектуални Мек Доналдс, нама се чини да је то излаз из ситуације. Али то није излаз из ситуације. А рачун се испоставља после и треба платити много више него што ми можемо платити за тај хамбургер. Према томе, желим вам да мислите о томе. Све најбоље!“ – рекао је Никита Михалков, приликом сусрета са председничким кандидатом Двери, Бошком Обрадовићем.

 

Информативна служба Српског покрета Двери

 

 

Подели наShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0