OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Председник Двери посетио Нову Варош

Општинска организација Српског покрета Двери у Новој Вароши имала је част да уочи Савиндана угости председника Двери, Бошка Обрадовића.

 

 

Том приликом, поводом крсне славе Двери, Светог Саве, уручена је хуманитарна помоћ социјално угроженој породици Јовановић. Двери су биле препознатљиве по хуманитарним акцијама и са таквом праксом ће наставити и у свом будућем раду.

 

 

Након посете породици Јовановић, Бошко Обрадовић је са челницима Двери у Новој Вароши  обишао туристички центар Златар где је упознат са потенцијалима овог бисера општине Нова Варош. Председничком кандидату Двери указано је на тешке малверзације прошле власти око улагања и уговора са хотелом Панорама, где је уложено 155 милиона динара буџетских пара а који је потом продат за 45 милиона динара. Малверзације око хотела Панорама су симбол претходне власти у Новој Вароши на челу са СНС-ом.

 

 

У оквиру посете Новој Вароши,  Бошко Обрадовић је испред затвореног  хотела РХЦ Златар указао на погубност политике актуелне Владе Републике Србије  која има у плану да распрода наше бање и лечилишта у имовини ПИО Фонда. Иначе, РХЦ Златар је покретач туризма на Златару који у свом саставу има преко 155 соба, рехабилитациони медицински кардио-васкуларни центар са свим пропратним апаратима, скенерима, физикалним справама, конференцијским салама, базеном, теретаном…РХЦ Златар је под власништвом ПИО Фонда а Министарство финансија има у плану  да га због дугова, који су настали због недомаћинског управљања, одузме и прода.

 

 

У финишу посете Новој Вароши, Бошко Обрадовић је обишао просторије Двери које се налазе у згради општинске управе и поздравио се са чланством Двери у нашој општини. Након тога, свој председнички програм представио је окупљеним грађанима  у сали Скупштине општине Нова Варош.

Грађани Нове Вароши  имају безрезервну подршку у Бошка Обрадовића коју је заслужио храбрим објављивањем многих корупционашких радњи бивше власти у нашој општини. Наступом у Скупштини Србије, Двери су показале да су искрени заступници свих грађана Србије, што житељи Нове Вароши и те како умеју да цене.

 
Информативна служба Двери у Новој Вароши

 

Подели наShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0