Novosti

Autoput nije poligon za bahaćenje funkcionera SNS

A. V.

Autoput nije poligon za bahaćenje funkcionera SNS

Ministarka Zorana Mihajlović je u pravu kada kaže da autoputevi nisu poligon za političare. Autoput ne bi trebalo da bude poligon gde će političari isprobavati svoje vozačke sposobnosti, pogotovu ako nemaju vozačku dozvolu. Autoput nije poligon za bahate i kriminalne članove SNS, kojima je izgleda u ovoj zemlji sve dozvoljeno i koji za sve prolaze nekažnjeno.

Postavljamo pitanje ministarki Mihajlović: Kako do da ste mogli u drugim slučajevima ekspresno da objavite snimke kamera, za potrebe napada na opoziciju, a kada se radi o nečemu što je u vezi sa vašim funkcionerom, onda se snimci ne pojavljuju, već se pozivate na institucije?


Institucije u Srbiji odavno su blokirane. Blokirala ih je bahatost i bezobrazluk SNS i njenih funkcionera.


Mi samo tražimo jednaki tretman za sve i pravdu za Staniku Gligorijević čija porodica zaslužuje da zna ko je bio na mestu vozača u trenutku nesreće. Kao što tražimo da se reše i druge afere poput nelegalne gradnje na Pančićevom vrhu, poreklo novca kojim je Vulin kupio stan, poreklo 300 000 evra koje je otac ministra Stefanovića nosio u torbi, slučaj Savamala i drugo.


Pravdu ćemo tražiti na sve načine, pa ako treba i blokiranjem autoputa, jer nećemo dozvoliti da uništite život još neke porodice, svojim nemarom i bahatošću.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.