Autorski tekstovi

Aleksandar Tanasković: Gospodine premijeru, šta je Vaš program, da li znate?

Aleksandar Tanasković: Gospodine premijeru, šta je Vaš program, da li znate?

Ova kampanja se odlikuje mnogim biserima i izjavama koje su smešne i tužne. Pitam se da li u vladi Srbije koordiniraju izjave ili svako priča ono što misli da će se g. Vučiću svideti!


U jednom danu dve kontradiktorne izjave.


Vulin izjavljuje – „...Želim apsolutnu pobedu naše koalicije i da nastavimo da radimo ovo što smo započeli, a građani Srbije će reći šta misle o ovome...“


Vučić, premijer izjavljuje – „...Predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio je da će lista SNS izaći s kompletnim programom do 2020. godine kako bi građani znali šta mogu da očekuju...“.


A zatim i dodaje da je kampanja poslužila pojedincima: „... da "cmizdre svakog dana"“.


Postavlja se pitanje da li g. Vulin zna šta im je program i da li zna šta treba da „završi“, jer očigledno je da je premijer, g. Vučić, krenuo u kampanju bez programa!


Program će nam „naknadno“ dostaviti, a svim ostalima koji nemaju milione EUR-a da plate spot na RST-u ili PINK-u, stotine i hiljade bilborda po Srbiji, plaćene oglase i korišćenje službi bezbednosti za stranačke potrebe, premijer Vučić poručuje da samo „cmizdre“.


Izrazi i kampanja nedolični „...jakog premijera...“ kako ga naziva Zorana Mihajlović. Umesto da kampanju SNS-a i g. Vučića krasi bombardovanje onim što su uradili za 4 godine vlasti, oni se bave blaćenjem i optužbama svojih oponenata.


Kampanja SNS-a odlikuje se optužbama prema opoziciji za ono što radi vlast, u kampanji se ništa ne nudi, ne predstavlja se nikakav program, već se narodu nudi samo „...da neće biti lako...“.


S’obzirom da znamo da je premijer g. Vučić lično obećao da neće biti smanjenja plata i penzija i da neće biti stranačkog zapošljavanja, niti otpuštanja ljudi, svaki program i obećanje g. Vučića uzimam sa rezervom jer se pokazao veoma nepouzdan prema građanima Srbije i sva njegova obećanja „držala su vodu“ do izbora, a nakon toga su bila grubo pogažena.

-

Aleksandar Tanasković

Predsednik IO Dveri


Podeli vest:

Biografija : Aleksandar Tanasković

Rođen 1974. godine u Beogradu. Oženjen, otac dvoje dece. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u Čačku.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Beograd u Beogradu, na smeru „Finansije, bankarstvo i osiguranje“.

Pored osnovnog fakultetskog obrazovanja ima i zvanje „Broker-a za trgovanje hartijama od vrednosti i drugim tržišnim materijalom“, kao i sertifikate većeg broja obuka iz oblasti marketinga i menadžmenta. Govori engleski jezik.


Radno iskustvo

  • Direktor Alped Consulting d.o.o..
  • Direktor Srpske banke a.d. Beograd, ekspozitura Čačak.
  • Direktor Alpha Bank Srbija a.d. Beograd, filijala Čačak i Gornji Milanovac.
  • Šef dinarsko-deviznih poslova (Chief of Corporate) Banca Intesa a.d. Beograd, filijala Čačak.
  • Direktor Eksimbanke a.d. Beograd, ekspozitura Gornji Milanovac.
  • Referent u Čačanskoj banci a.d. Čačak.
  • Komercijalista – Prodaja školskog pribora, kancelarijskog materijala i proizvoda kućne hemije.


Angažovanje u Dverima

U Dverima je od 2011. godine. Obavljao je više značajnih funkcija: koordinator za Zapadnu Srbiju, oblasni koordinator za Moravičku oblast, član Ekonomskog saveta, odbornik u Skupštini grada Čačka, od 2012. godine, a od oktobra 2015. godine je na poziciji predsednika Izvršnog odbora.