Autorski tekstovi

Blago anđelima, došla im je naša Viki

Blago anđelima, došla im je naša Viki

Njima je donela radost, a nama je za sobom ostavila tugu.

Bila si tiha i skromna. Svakome ko te je poznavao bila si pravi Božiji dar. Bila si majka, ne samo tvom jedincu, Andreju. Bila si majka svakome od nas. Savet, snaga i podrška svakom tvom „mačetu“, kako si nas uvek nazivala. Tvoje oči su uvek sijale. Sijale su od dobrote i čistote tvoje duše. U njima se uvek ogledala briga i požrtvovanost, razumevanje za svakoga od nas. Tvoja tiha, a topla reč budila je nadu, davala je veru i snagu.

Znala si da vidiš i osetiš svačiju sreću. I svačiju tugu. Znala si da se raduješ životu i da svakome pružiš svoju ruku podrške i nade. Znala si da koračaš kroz život hrabro, da pobediš sve ono loše svojom dobrom dušom i čistim srcem. Danas koračaš putem bez povratka ovom svetu, putem Carstva nebeskoga, putem rajskog naselja. Tvoj korak više nećemo videti, tvoj glas više nećemo čuti, nećeš nas pogledati svojim blagim pogledom, ali ćeš u našim srcima i sećanju ostati zauvek. Kutak na ovome svetu nije večno stanište.

Srešćemo se, draga naša, jednog dana opet na lepšem mestu gde ćeš nas dočekati i opet nas nazvati svojim mačićima, primiti u svoj zagrljaj i reći:
Voli vas vaša Viki.

Danas nam svima oči sijaju. Ali ne kao tvoje. Sijaju od suza, od tuge i boli zato što si izgubila najvažniju bitku u životu.

Znamo da si sada na mestu gde te ništa ne boli, gde nema nepravde i zla, tamo si gde su svi isti kao ti…

Počivaj u miru, voljena naša Viki…

Volimo te zauvek.


Anđela Vlajić


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.

Biografija : Anđela Vlajić