Autorski tekstovi

Boško Obradović: Ko je izdajnik Kosova – vlast ili opozicija?

Boško Obradović: Ko je izdajnik Kosova – vlast ili opozicija?

Kada dođe trenutak predaje KiM vlast će to predstaviti kao dogovor sa Albancima radi mira i sigurnosti, a opoziciju će optužiti za izdaju, šurovanje sa Albancima i izazivanje haosa u državi.

Verovali ili ne, ima nešto gore i od odricanja od Kosova i Metohije, dakle od urušavanja nacionalnog integriteta i suvereniteta. A to je kada vlast odricanje od dela teritorije predstavlja kao patriotizam, a za izdaju optužuje opoziciju. To je zamena teza dostojna Gebelsa.


Ono što je jedino dobro u ovom opakom medijskom spinu jeste što su vlastodršci ovaj svoj medija-plan već javno otkrili kroz režimsku dnevnu novinu „ALOˮ u članku sa karakterističnim naslovom: „Ako ne bude dogovora oko Kosova Albanci dobijaju sve a opozicija nasilno preuzima vlastˮ, i što se potvrđuje kroz autorske tekstove Nebojše Stefanovića i Marka Đurića objavljene u Kuriru .


Ako zanemarimo to da ne može da izda onaj ko je u opoziciji, jer njegovo delovanje nema posledice po državu, već samo onaj ko je na vlasti, ovde treba detaljno razotkriti ovaj najbezočniji medijski spin u novijoj političkoj istoriji Srbije – ovako će nam predstavljati priznanje nezavisnosti Kosova:


Dakle, oni koji planiraju da potpišu pravno-obavezujući sporazum sa lažnom državom Kosovo koji znači priznanje nezavisnog Kosova od strane Srbije (SNS) – oni su patriote. Oni koji su spremni da pristanu da nezavisno Kosovo dobije članstvo u UN i time definitivno priznaju nezavisnost južne srpske pokrajine (SNS) – oni nam žele dobro. Oni koji su odmrzli zamrznuti konflikt koji su nasledili, povukli državne institucije Srbije sa KiM i predali vlast Albancima (SNS) – oni su to uradili radi mira, sigurnosti i budućnosti naše dece, posebno one na KiM. Oni će izdaju i priznanje nezavisnosti Kosova nazvati dogovorom sa Albancima, a ko normalan može biti protiv dogovora, mira, sigurnosti, budućnosti svoje dece...


Sa druge strane, oni koji su protiv pravno-obavezujućeg sporazuma sa lažnom državom Kosovo (Dveri i drugi u opoziciji) – oni su izdajnici jer sprečavaju dogovor sa Albancima. Oni koji se protive stolici Kosova u UN (Dveri i drugi u opoziciji) – oni šuruju sa Albancima i sprečavanjem dogovora prizivaju novu „Olujuˮ na sever KiM. Oni koji tvrde da Predsednik Srbije krši Ustav od potpisivanja antiustavnih briselskih sporazuma 2013. do danas i neovlašćeno dalje pregovora o KiM bez znanja Narodne skupštine (Dveri i drugi u opoziciji)  – oni izazivaju haos u Srbiji sa ciljem da sruše najvećeg sina svih naroda i narodnosti (onog za kog partijsko glasilo SNS „ALOˮ kaže da je „svoj život stavio u službu celog naroda“). Oni, dakle, koji se bore za očuvanje KiM u sastavu Srbije i suprotstavljaju vlastima koje pripremaju priznanje nezavisnog Kosova u formi potpisivanja pravno-obavezujućeg sporazuma sa lažnom državom Kosovom – oni su za rat, destabilizaciju i haos u Srbiji.


Idemo dalje: Ako ne bude dogovora sa Albancima, kaže SNS propaganda (čitaj: ako ne predamo Kosovo) – Albanci dobijaju sve (inače ako predamo Kosovo ne dobijaju sve?!). Taj odličan dogovor sa Albancima (kojim inače SNS priznaje nezavisno Kosovo) sprečavaju „zli opozicionariˮ koji su – zamislite - u dogovoru sa Albancima i optužiće predsednika Srbije za kršenje Ustava (koji on inače ne krši time što urušava teritorijalni integritet i suverenitet zemlje)?!?


Sve što je do sada urađeno u predaji KiM od strane Vučićeve vlasti je vrhunski patriotizam, a ukoliko slučajno ne uspe da ga preda do kraja i time priznajući nezavisno Kosovo obezbedi trajni mir i budućnost naše dece – zna se ko će biti kriv, Alo je to već utvrdio: „Ako se kojim slučajem ne postigne dogovor za Kosovo, dogovor za opstanak i spas srpstva na Kosovu, danas moramo jasno i glasno reći: tajkunu Đilase, prebogati i korumpirani Jeremiću i ti, Boško Obradoviću, koji si u Skupštinu doveo Hrvata Pernara koji kaže da su Srbi krivi za "Oluju", bićete odgovorni, zajedno sa Petrovićem, Stamatovićem i ostalom bratijom!ˮ


Zato, poštovani građani Srbije, kako nas ubeđuju Marko Đurić, Nebojša Stefanović i list Alo treba pustiti da onaj koji se sastaje sa Tačijem i Haradinajem potpiše pravno-obavezujući sporazum, jer u suprotnom čeka nas mračni scenario da opozicija (koja kako kažu šuruje sa Albancima, samo se ne zna sa kojim kad je one glavne – Tačija i Haradinaja za partnere već uzeo predsednik) izazove haos i dođe na vlast.


 

Autor je narodni poslanik i predsednik Srpskog pokreta Dveri.


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.

Biografija : Boško Obradović


Boško Obradović rođen je 23. avgusta 1976. godine u Vranićima kod Čačka. Posle završene Gimnazije u Čačku studirao je srbistiku na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde je diplomirao 2002. godine.


Autor je diplomske studije „Miloš Crnjanski i novi nacionalizam” (Hrišćanska misao, Beograd, 2005), za koju je dobio nagradu „Miloš Crnjanski” za najbolju knjigu eseja objavljenu na srpskom jeziku u periodu 2003-2005.


Sa još dvoje studenata Filološkog fakulteta 1999. pokrenuo je glasilo studenata srbistike Dveri srpske, koje je vremenom preraslo u jedan od vodećih srpskih časopisa za nacionalnu kulturu i društvena pitanja, iz čijeg kruga saradnika je 2003. formirano udruženje građana Srpski sabor Dveri.


Bio je jedan je od urednika internet prezentacije www.dverisrpske.com, glavni urednik TV produkcije DVERI SRPSKE, kao i pokretač i menadžer projekata Sabora srpske omladine, Srpske mreže i Svetosavske škole. Od 2011. član je Starešinstva GG Dveri – za život Srbije, na čijoj listi je je bio kandidat za poslanika na Republičkim izborima 2012, nosilac liste na lokalnim izborima u Čačku, gde se od 2012. godine nalazi kao šef odborničke grupe Dveri za život Čačaka, kao najveće opozicone odborničke grupe u Skupštini Grada Čačaka.


Na vanrednim republičkim izborima 2014. godine bio je nosilac liste za republički parlament. Na vanrednim republičkim izborima 2016. bio je jedan od nosilaca izborne liste Dveri – Demokratska stranka Srbije. Nakon izbora, pod njegovim vođstvom, Dveri prvi put u istoriji ulaze u Narodnu skupštinu i formiraju poslaničku grupu sa sedam narodnih poslanika.


Bavi se publicistikom i napisao je više stotina autorskih  tekstova, a u ime Dveri imao je više stotina nastupa na tribinama i medijima širom sveta.


Njegova zbirka izabranih tekstova pod naslovom „Srpski zavet – srpsko nacionalno pitanje danas” doživela je tri izdanja (Srpski sabor Dveri, 2007, 2008, 2010), a knjiga ”Srpska unija” dva izdanja (Catena mundi 2012, 2014). Treća knjiga ”Srpska desnica – pozicija srpske književne desnice 30-tih godina 20.veka” objavljena je 2015. godine, takođe u izdanju Catene mundi.


Oženjen je i otac je četvoro dece. Živi u Čačku. Do stupanja na dužnost predsednika poslaničke grupe Dveri u Narodnoj skupštini Republike Srbije, radio je u izdavačkoj kući Catena mundi d.o.o. na mestu glavnog urednika izdanja.


Na Osnivačkoj skupštini, održanoj 27.juna 2015. u Čačku, Boško Obradović je izabran za prvog Predsednika Srpskog pokreta Dveri konsenzusom glasova delegata iz cele Srbije.