Autorski tekstovi

Boško Obradović: Tomislav Nikolić bi bio odličan zaštićeni svedok saradnik protiv Vučićeve kriminalne vlasti

Boško Obradović: Tomislav Nikolić bi bio odličan zaštićeni svedok saradnik protiv Vučićeve kriminalne vlasti

Bekstvo Velimira Ilića i Tomislava Nikolića sa broda koji tone ima smisla samo ako otkriju istinu o korumpiranom, pljačkaškom i prevarantskom sistemu vlasti kome su služili.

Iako su se pobunili tek kad su njihovi lični interesi i funkcije dovedeni u pitanje – njihovo javno svedočenje je od interesa građana i obojica bi bili odlični zaštićeni svedoci saradnici protiv Vučićeve kriminalne vlasti. 

Od Nikolića očekujem da kaže sve što zna o Vučiću: jedino tako će moći časno da siđe sa političke scene. Pet godina je bespogovorno služio interesima Aleksandra Vučića i ove pogubne vlasti – ovo je poslednja šansa da spase svoju dušu. Ako se opet dogovori sa Vučićem oko podele plena, to će značiti da je koruptivna i beskičmenjačka crta njegovog karaktera definitivno pobedila.

Tomislav Nikolić ne bi smeo da ikada više bude bilo šta u srpskoj politici. On bi trebalo sa porodicom da se skloni kao Boris Jeljcin u svoje vreme i vlast prepusti novim ljudima. Za uzvrat morao bi da javnosti, tužilaštvu, policiji i sudu ispriča istinu o naprednjačkoj pljački i lopovluku koji je dostigao kriminalne razmere.


Boško Obradović

predsednik
Srpski pokret Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.

Biografija : Boško Obradović


Boško Obradović rođen je 23. avgusta 1976. godine u Vranićima kod Čačka. Posle završene Gimnazije u Čačku studirao je srbistiku na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde je diplomirao 2002. godine.


Autor je diplomske studije „Miloš Crnjanski i novi nacionalizam” (Hrišćanska misao, Beograd, 2005), za koju je dobio nagradu „Miloš Crnjanski” za najbolju knjigu eseja objavljenu na srpskom jeziku u periodu 2003-2005.


Sa još dvoje studenata Filološkog fakulteta 1999. pokrenuo je glasilo studenata srbistike Dveri srpske, koje je vremenom preraslo u jedan od vodećih srpskih časopisa za nacionalnu kulturu i društvena pitanja, iz čijeg kruga saradnika je 2003. formirano udruženje građana Srpski sabor Dveri.


Bio je jedan je od urednika internet prezentacije www.dverisrpske.com, glavni urednik TV produkcije DVERI SRPSKE, kao i pokretač i menadžer projekata Sabora srpske omladine, Srpske mreže i Svetosavske škole. Od 2011. član je Starešinstva GG Dveri – za život Srbije, na čijoj listi je je bio kandidat za poslanika na Republičkim izborima 2012, nosilac liste na lokalnim izborima u Čačku, gde se od 2012. godine nalazi kao šef odborničke grupe Dveri za život Čačaka, kao najveće opozicone odborničke grupe u Skupštini Grada Čačaka.


Na vanrednim republičkim izborima 2014. godine bio je nosilac liste za republički parlament. Na vanrednim republičkim izborima 2016. bio je jedan od nosilaca izborne liste Dveri – Demokratska stranka Srbije. Nakon izbora, pod njegovim vođstvom, Dveri prvi put u istoriji ulaze u Narodnu skupštinu i formiraju poslaničku grupu sa sedam narodnih poslanika.


Bavi se publicistikom i napisao je više stotina autorskih  tekstova, a u ime Dveri imao je više stotina nastupa na tribinama i medijima širom sveta.


Njegova zbirka izabranih tekstova pod naslovom „Srpski zavet – srpsko nacionalno pitanje danas” doživela je tri izdanja (Srpski sabor Dveri, 2007, 2008, 2010), a knjiga ”Srpska unija” dva izdanja (Catena mundi 2012, 2014). Treća knjiga ”Srpska desnica – pozicija srpske književne desnice 30-tih godina 20.veka” objavljena je 2015. godine, takođe u izdanju Catene mundi.


Oženjen je i otac je četvoro dece. Živi u Čačku. Do stupanja na dužnost predsednika poslaničke grupe Dveri u Narodnoj skupštini Republike Srbije, radio je u izdavačkoj kući Catena mundi d.o.o. na mestu glavnog urednika izdanja.


Na Osnivačkoj skupštini, održanoj 27.juna 2015. u Čačku, Boško Obradović je izabran za prvog Predsednika Srpskog pokreta Dveri konsenzusom glasova delegata iz cele Srbije.