Autorski tekstovi

Boško Obradović: Zašto se Vučić opredelio za porodicu Klinton?

Boško Obradović: Zašto se Vučić opredelio za porodicu Klinton?

Nije do kraja jasno da li je Vučić totalni kvisling američkih hegemona ili je baš namerno išao kod Klintonovih, da bi značajno srpsko rasejanje u Americi glasalo za Trampa, kad vide kod koga je išao na kanabe.

Predsednik Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović, na konferenciji za novinare, održanoj juče u Narodnoj skupštini, rekao je da je susret Vučića i Klintona, jedan vrlo neprimeren susret i da je učešće predsednika naše Vlade na skupu Fondacije Klintonovih zaista skandal. „Kada govorimo o Klintonu, govorimo o ličnosti koja je najdublje učestvovala u bombardovanju Srbije i vezana je za mnoge druge antisrpke projekte, inicijative i realizacije.

Time se naša vlast direktno svrstava na stranu jednog izbornog štaba u nastupajućim predsedničkim izborima u Americi, a ne vidimo aktivnost sa druge strane, da smo napravili kontakt sa izbornim štambom Donalda Trampa i da na taj način zadržimo vezu i sa drugim potencijalnim predsednikom Amerike“ – istakao je predsednik Dveri, Boško Obradović.  

klinton-vucic-durakovic-n1info

Klinton, Vučić i Duraković, Nju Jork (foto: N1info, skrinšot Tanjug)

Predsednik Dveri je dodao, da ne vidi, ni diplomatski, a ni moralno, zašto se Aleksandar Vučić sastajao sa Bilom Klintonom? „Iz moralnih razloga nije smeo to da učini, jer se radi o osvedočenom zločincu i srbomrscu. Čoveku koji je direktno odgovoran za stradanje srpskog naroda i države. A iz diplomatskih razloga, ne vidim zašto je to urađeno, jer se time direktno svrstava na jednu stranu predsedničke kampanje. Šta ako pobedi Donald Tramp?  

trump2016-1

Donald Tramp

Na koji će način onda biti doživljena vlada Republike Srbije i Srbija, kada je njen premijer direktno učestvovao u kampanji jedne strane, koja je izgubila“ – zaključio je Boško Obradović. Dveri se apsolutno za to i zalažu i mi želimo da Amerika promeni svoju spoljnu politiku, a to može samo dolaskom Donalda Trampa na vlast u Americi. To bi za Srbiju bilo od velike važnosti. Tramp je prvi američki političar, takvog visokog ranga i kandidat za predsednika Amerike, koji se na neki način izvinio srpskom narodu i priznao greške prema srpskom narodu i smatrao da je srpski narod oštećen. Zato su sve simpatije srpskog naroda u ovom trenutku na strani Donalda Trampa.  

vucic-klintonovi  

  Zašto se Vučić opredelio za porodicu Klinton, koja se toliko puta pokazala protiv srpskog naroda, jeste pravo pitanje za Aleksandra Vučića?    

Autor je predsednik Srpskog pokreta Dveri  

 

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.

Biografija : Boško Obradović


Boško Obradović rođen je 23. avgusta 1976. godine u Vranićima kod Čačka. Posle završene Gimnazije u Čačku studirao je srbistiku na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde je diplomirao 2002. godine.


Autor je diplomske studije „Miloš Crnjanski i novi nacionalizam” (Hrišćanska misao, Beograd, 2005), za koju je dobio nagradu „Miloš Crnjanski” za najbolju knjigu eseja objavljenu na srpskom jeziku u periodu 2003-2005.


Sa još dvoje studenata Filološkog fakulteta 1999. pokrenuo je glasilo studenata srbistike Dveri srpske, koje je vremenom preraslo u jedan od vodećih srpskih časopisa za nacionalnu kulturu i društvena pitanja, iz čijeg kruga saradnika je 2003. formirano udruženje građana Srpski sabor Dveri.


Bio je jedan je od urednika internet prezentacije www.dverisrpske.com, glavni urednik TV produkcije DVERI SRPSKE, kao i pokretač i menadžer projekata Sabora srpske omladine, Srpske mreže i Svetosavske škole. Od 2011. član je Starešinstva GG Dveri – za život Srbije, na čijoj listi je je bio kandidat za poslanika na Republičkim izborima 2012, nosilac liste na lokalnim izborima u Čačku, gde se od 2012. godine nalazi kao šef odborničke grupe Dveri za život Čačaka, kao najveće opozicone odborničke grupe u Skupštini Grada Čačaka.


Na vanrednim republičkim izborima 2014. godine bio je nosilac liste za republički parlament. Na vanrednim republičkim izborima 2016. bio je jedan od nosilaca izborne liste Dveri – Demokratska stranka Srbije. Nakon izbora, pod njegovim vođstvom, Dveri prvi put u istoriji ulaze u Narodnu skupštinu i formiraju poslaničku grupu sa sedam narodnih poslanika.


Bavi se publicistikom i napisao je više stotina autorskih  tekstova, a u ime Dveri imao je više stotina nastupa na tribinama i medijima širom sveta.


Njegova zbirka izabranih tekstova pod naslovom „Srpski zavet – srpsko nacionalno pitanje danas” doživela je tri izdanja (Srpski sabor Dveri, 2007, 2008, 2010), a knjiga ”Srpska unija” dva izdanja (Catena mundi 2012, 2014). Treća knjiga ”Srpska desnica – pozicija srpske književne desnice 30-tih godina 20.veka” objavljena je 2015. godine, takođe u izdanju Catene mundi.


Oženjen je i otac je četvoro dece. Živi u Čačku. Do stupanja na dužnost predsednika poslaničke grupe Dveri u Narodnoj skupštini Republike Srbije, radio je u izdavačkoj kući Catena mundi d.o.o. na mestu glavnog urednika izdanja.


Na Osnivačkoj skupštini, održanoj 27.juna 2015. u Čačku, Boško Obradović je izabran za prvog Predsednika Srpskog pokreta Dveri konsenzusom glasova delegata iz cele Srbije.