Autorski tekstovi

Dragan Dželetović: Malo podsećanje na vređanje inteligencije

Dragan Dželetović: Malo podsećanje na vređanje inteligencije

Pored standardnih pritisaka, ucena i kupovine glasova vladajuće stranke, nedavne lokalne izbore u nekoliko naših opština obeležila je izjava predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića, u kojoj se navodi da ne može da ide pred Makrona i Putina, a da njegova stranka nije najsnažnija pojedinačno u Mionici, Kostolcu i Pećincima...

Koliko je ispiranje mozga građana Srbije od strane vladajuće stranke i njenog predsednika zašlo u poodmaklu fazu, najbolje svedoči njegova izjava po kojoj on ne može da ide pred Emanuela Makrona i Vladimira Putina ako njegova stranka nije najjača u Mionici, Pećincima i Kostolcu!


Svaki građanin Srbije, bio simpatizer SNS-a ili ne, kad isključi TV Pink i baci iz ruku Informer i slične režimske tabloide, treba da se zapita koliki je promil šansi da predsednici Rusije i Francuske uopšte znaju gde su i šta su Pećinci, Mionica i Kostolac i zašto bi njih to uopšte zanimalo?


Ako bi trezveno tražili odgovor na ovo pitanje, građani Srbije koji glasaju za SNS, ali i oni koji ne izlaze na birališta, shvatili bi da se Aleksandar Vučić igra sa njihovom inteligencijom, nemilosrdno je vređajući.


To je, zapravo, i način opstanka na vlasti vladajuće garniture već skoro 6 godina, bez ikakvog poboljšanja životnog standarda građana Srbije. Potpuna kontrola medija, manipulacija i najprostija demagogija, formula su koja još uvek prolazi kod osiromašenog, obespravljenog i ucenjenog dela srpske populacije koji glasa za SNS.


Uz pretpostavku da ga je tokom jučerašnjeg telefonskog razgovora obavestio, bilo bi lepo da Aleksandar Vučić prenese građanima Pećinaca, Kostolca i Mionice kakva je bila reakcija francuskog predsednika, Emanuela Makrona posle saznanja da je Vučićev SNS tamo pobedio...Autor je član Izvršnog odbora Srpskog pokreta Dveri

(naslovna slika: ProfiMedia)

Podeli vest:

Biografija : Dragan Dželetović