Autorski tekstovi

EU nastavak Trećeg rajha - okupacija u rukavicama

EU nastavak Trećeg rajha - okupacija u rukavicama

Slika EU je toliko primamljiva da mali narodi poput loših učenika rade testove i izvršavaju zadatke da bi se priključili tom raju na zemlji gde vlada demokratija, ekonomski prosperitet, sloboda.

Tek kada uđu u obećanu zajednicu vide da se iza rajskih vrata krije ono što na raj ne liči. Kao u staroj srpskoj poslovici - Dali dinar da se uhvate u kolo, a dali bi dva da iz njega izađu. Nema izlaska iz tog vrzinog kola, jer male zemlje članice EU su samo na papiru nezavisne.


Sve odluke donosi velika Nemačka, svu korist ima Nemačka i nekoliko njenih najvernijih sluga. Ekonomije malih zemalja članica EU su zavisne od velikih. One su izvoznici sirovina, u njima se prave delovi za automobile, aparate, komponente za lekove - nije im dozvoljeno da jedan proizvod naprave od početka do kraja. Nacionalne banke su uništene i na njihovim teritorijama posluju banke najmoćnijih članica EU.


Sećate li se lekcija iz istorije o tome da je Nemačka želela izlaz na topla mora? Grčka je dovedena pred bankrot, a Nemačka joj je velikodušno ponudila da joj na ime duga uzme ostrva. 


Smešni su oni koji se teše da će EU videti da je Vučić diktator pa će pomoći da ga zbacimo i napokon uživamo u demokratiji. Da li je moguće da postoje tako naivni ljudi? Mislite da oni nisu napravili njegov psihološki profil, da nisu upoznati sa svim kriminalnim aktivnostima njegovog najbližeg okruženja?


Oni su ga doveli na vlast da preda Kosovo i Metohiju i totalno nas ekonomski uništi, ne da bi postali članica EU već njena kolonija. 


Garantujem da su mu rekli da je autokratija suviše očigledna, da mora da napravi privid demokratije. Šta on radi? Pravi lažnu opoziciju. 


DS se aferama toliko kompromitovala da se i ne bavi njom. Na mesto DS-a postavio je Čedu i Čanka.


Sada pravi lažnu desnicu. Zavetnike je već pridobio, ali to nije dovoljno. Okuplja neke čudne likove oko nesrećnog Vacića i predstavlja ih kao desnicu.


Zašto se toliko trudi oko desnice? Zato što ima problem sa Dverima i želi narodu da ponudi supstituciju?

 


Aleksandra Ćurčić 

Ženska snaga Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.

Biografija : Aleksandra Ćurčić