Autorski tekstovi

Idiotluci režimskih medija – panični strah od koalicije Dveri i Dosta je bilo (1.deo)

Idiotluci režimskih medija – panični strah od koalicije Dveri i Dosta je bilo (1.deo)

Već dogovorena „podela karata“ na izborima u Beogradu je ozbiljno razbucana koalicijom Dveri i Dosta je bilo. To je bio okidač za besmislenu kampanju režimskih medija o nekakvim turbulencijama u redovima Dveri, koje nemaju nikakvo utemeljenje u istini.

Glasači i simpatizeri Srpskog pokreta Dveri treba da znaju da će ogromna količina laži i kleveta usmerenih na obaranje rejtinga Dveri, ali i koalicije Dveri i Dosta je bilo u Beogradu, biti još agresivnije plasirana naradenih dana, kao i tokom čitave kampanje.


Zašto?

„Projektanti“ izbornih rezultata u Beogradu u redovima vlasti, ali i iz onih delova opozicije koji su u svoje vreme i stvorili Srpsku naprednu stranku, nisu očekivali da će Dveri i Dosta je bilo dogovoriti predizbornu saradnju i na taj način ozbiljno ugroziti već napravljene postizborne šeme i kombinacije.


To je povod da režimski mediji danima vode kampanju o nekakvim nemirima u strukturi Dveri, pokušavajući da na taj način umanje pozitivne reakcije među Beograđanima nakon objavljivanja zajedničkog nastupa Dveri i Dosta je bilo na predstojećim lokalnim izborima u Beogradu.


Režimski mediji su uradili vrhunsku stvar! Građane Srbije su konačno obavestili da u Političkom savetu Srpskog pokreta Dveri sede neki od najumnijih ljudi u Srbiji poput akademika Koste Čavoškog, prof. dr Mila Lompara, prof. dr Aleksandra Lipkovskog i mnogih drugih.


Iz nehata su učinili i još jednu dobru stvar, informisali su građane Srbije da su Dveri okupile uticajne i značajne ličnosti poput Slobodana Samardžića, Slaviše Ristića, Marka Jakšića, Dragana Todorovića, Dragane Trifković i Dejana Mirovića, sa ciljem zajedničkog suprotstavljanja priznavanju nezavisnosti Kosova i Metohije od strane Aleksandra Vučića.


Valja naglasiti da su različita mišljenja u Dverima moguća, jer to nije organizacija poltrona i klimoglavaca, već skup ozbiljnih ljudi, izgrađenih mišljenja, koji žele najbolje državi Srbiji i njenom narodu, na šta smo ponosni. Zbog svega toga Dveri i jesu ozbiljan faktor na političkoj sceni i brutalnom negativnom kampanjom to ne može da se promeni.


Pored zahvalnosti režimskim medijima na objavljivanju imena ličnosti koje stoje uz Dveri, valja napomenuti da Pink i Informer nisu svakom ponaosob građaninu Srbije umanjili stepen inteligencije, i da svi oni na koje pomenuti mediji ne utiču, jasno znaju da je orkestrirana kampanja protiv Dveri uzrokovana razbijanjem partokratskih šema i kombinacija, što Dveri već 6 godina rade, a što će sa zadovoljstvom da čine i nadalje...


 

Dragan Dželetović

Član Izvršnog odbora Srpskog pokreta Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.

Biografija : Dragan Dželetović