Autorski tekstovi

Marija Janjušević: Zorana Mihajlović vređa studente i govori im da su neznalice

Marija Janjušević: Zorana Mihajlović vređa studente i govori im da su neznalice

Ko je pomislio da je ponašanje šefa poslaničke grupe SNS Martinovića vrhunac režimske bahatosti, mogao je da se uveri da ga je Zorana Mihajlović nadmašila.


Ministarka je izjavila da su studenti neznalice, jer za njihove zahteve nije zadužena Vlada Srbije.


Ova njena izjava izraz je ne samo bahate vlasti, već i jednog režima koji je jasno dao do znanja da mladi, uspešni i talentovani studenti nisu ono u šta Vučićeva vlast želi da ulaže.


Vučiću je milija šema i kombinacija sa lažnim predstavnikom penzionera, Krkobabićem, nego jasan dogovor sa mladim i uspešnim studentima.


U koga on to ulaže, ako ne u studente?


Možda u Zoranu Mihajlović, koja se svojom ulogom Vučićevog advokata preporučuje za novog premijera?


Dveri smatraju da je dobro što Zorana nije nadležna za zahteve studenata, jer uverili smo se kako ona sprovodi svoje nadležnosti. Odlično se pokazala kada je zaustavljena gradnja Južnog toka, zatrpana bazilika neprocenjive vrednosti i posečen Stari hrast.


Ono što nije dobro, jeste bahatost i podsmeh ovim mladim ljudima, herojima svog doba, pokretačima ozdravljenja srpskog društva.


Sme li Zorana Mihajlović da izađe među ove studente, da porazgovara sa njima, da im u lice kaže da su neznalice? Obrazovana i kulturna omladina koja želi da razmišlja svojom glavom i niže desetke će sasvim sigurno umeti da joj pruži jasne argumente zašto se obraća direktno onom koji pokušava da vrši apsolutnu vlast, a ne njegovim podanicima.


Aleksandar Vučić može da se od studenata skriva iza Zorane Mihajlović, ali odaju ga njegova dela, njegovi prijatelji Šreder, Kurc, Rama, Mekejn.


Ostaje da u narednom periodu Srbija dokaže da je dostojna svoje mladosti, svoje budućnosti. Bahati režim sa svojim perjanicama, starletama, lažnim doktorima nauka i nezadovoljnim gazdama iz inostranstva, napokon će morati da položi račune za prodaju magle, vređanje zdravog razuma i dostojanstva svih građana Srbije, ne samo studenata.


Marija Janjušević,

narodni poslanik

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.

Biografija : Marija Janjušević

Rođena u Sloveniji u mestu Jesenice 19.11.1971. od oca Vukašina i majke Živane.

Udata, živi u Inđiji, majka Dimitrija i Teodore (16 i 14 godina)

Osnovnu i srednju školu završila je u Aleksandrovcu i stekla zvanje „tehničar za biohemiju i molekularnu biologiju“. Diplomirala na poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu 1995. godine na smeru voćarsko-vinogradarski. Govori engleski i slovenački jezik.

Poseduje sertifikat LSPR škole za odnose s javnošću, „PRAGMA PR“, „EDGE“ PR sertifikate na temu planiranja i krizne komunikacije u odnosima s javnošću, „CMA“ akademije za društvene mreže i drugih stručnih seminara na temu konsultantskih usluga i primene Zakona o javnim nabavkama.

U toku je rad na master studijama na matičnom fakultetu, na katedri za vinogradarstvo.

Tokom radnog iskustva u trajanju od 17 godina radila je kratko kao prodavac u poljoapoteci i komercijalni referent, četiri godine bila je direktor preduzeća koje se bavilo trgovinom poljoprivrednih proizvoda, a nakon toga jedanaest godina direktor kliping agencije sa 200 zaposlenih.

Interesovanja su folklor (aktivno osam godina), odnosi s javnošću, integrisane komunikacije, stari zanati, društvene mreže.

Član je Društva Srbije za odnose s javnošću, Srpske asocijacije menadžera, Udruženja poslovnih žena (trenutno neaktivno), Udruženja e-razvoj, NVO „Moja Inđija“ (od 2008. do 2010)

Od 2000. do 2010. bila je član DSS-a i kandidat za republičkog poslanika na listi DSS-a 2007. godine.


Angažovanje u Dverima

Član Srpskog pokreta Dveri od januara 2011. godine, član tadašnjeg Rukovodstva od osnivanja, a nakon registracije Srpskog pokreta Dveri, član Predsedništva i predsednik Saveta za socijalnu politiku.