Autorski tekstovi

Milovan Jakovljević: Domaćin ne sedi skrštenih ruku dok mu se država uništava

Milovan Jakovljević: Domaćin ne sedi skrštenih ruku dok mu se država uništava

Za mene kao srpskog domaćina, roditelja, vojnika, nedopustivo je da gledam da mi se otadžbina rastače pred očima, a da ne preduzmem ništa. Zato podržavam odluku o Savezu.

Razumem i one koji nisu oduševljeni političkim organizacijama koje čine Savez za Srbiju, međutim opasnost i poraz koji preti našem narodu su dovoljno veliki razlozi da u ovom trenutku ostavimo razlike po strani.


Kataklizma i nesreća koja je zahvatila sve sfere društva sa svojim najekstremnijim eksponentom „kolonijalnim upravnikom“ Aleksandrom Vučićem i njegovim poltronima, ugrozili su moralno, duhovno, ekonomski, bezbedonosno i biološki državu i narod. Zbog svega toga, nemamo pravo na gordost, isključivost i sebičnost, već na zajedništvo, slogu i otpor diktaturi i tiraniji.


Za mene kao srpskog domaćina, roditelja, vojnika, nedopustivo je da gledam da mi se otadžbina rastače pred očima, a da ne preduzmem ništa. U takvom slučaju, ja ne bih bio žrtva, već saučesnik u uništavanju budućnosti moje dece i unuka.


Molim ljude da razumeju ovaj istorijski trenutak i da podrže ovu iskrenu borbu za budućnost Srbije. Takođe, molim odvažne, principijalne i patriotski opredeljene građane da ne gledaju i ne slušaju režimske medije koji su u izuzetnom strahu, panici i histeriji, već da poslušaju i pogledaju snagu činjenica, da pogledaju neku od izjava predsednika Srpskog pokreta Dveri, Boška Obradovića, koji potpuno tačno i dosledno navodi razloge ovakvog našeg poteza.


Odlukom Predsedništva i Glavnog odbora, odlučili smo da uđemo u Savez, a tom prilikom svi smo bili saglasni da kakva god odluka bude, istu podržimo i očuvamo jedinstvo pokreta.


 

Milovan Jakovljević

Član Predsedništva Srpskog pokreta Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.

Biografija : Milovan Jakovljević

Milovan Jakovljević rođen je 28.09.1967. u Ivanjici.


Po obrazovanju strukovni menadžer (smer – menadžment i preduzetništvo).  


Po profesiji preduzetnik, vlasnik privrednog društva „Plamen J.T.P“ doo, koje se bavi protivpožarnom zaštitom.


Poljoprivredni proizvođač i bavi se proizvodnjom i zamrzavanjem malina.


Oženjen, otac troje dece.


Učesnik rata.


Srpskom pokretu Dveri pridružio se 07.07.2012. godine.


Aktivno učestvovao u formiranju OO Srpskog pokreta Dveri Ivanjica.


Od  2016.godine postavljen za okružnog koordinatora, zaduženog za zlatiborski okrug Srpskog pokreta Dveri.


Od 01.04.2018. godine izabran za člana Predsedništva Srpskog pokreta Dveri.