Autorski tekstovi

Ljudi, ne plašite se, Vučić je običan čovek

Ljudi, ne plašite se, Vučić je običan čovek

Ovde nema 100 dana Vlade, već ima 5 godina katastrofalne Vučićeve vlasti. Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka prekršili su sva svoja predizborna obećanja. Ovo nije nikakva Vlada Srbije, već kolonijalna uprava koja vlada punih 5 godina.


Dveri su u Čačku Srpskoj naprednoj stranci najjača opozicija i time dokazujemo i pokazujemo,  kako će uskoro izgledati Srbija kada ojača opozicija Srpskoj naprednoj stranci.


Naravno da SNS pokušava da taj virus spreči i da zaustavi taj čačanski virus pobune protiv SNS-a, kako se ne bi preneo dalje po Srbiji i zarazio sve ostale lokalne skupštine.


Međutim, to je nemoguće zaustaviti. Rađa se nova opozicija Srpskoj naprednoj stranci i Dveri učestvuju u stvaranju te nove opozicije.


Idemo krupnim koracima ka tome, da građani Srbije shvate, da postoji alternativa Srpskoj naprednoj stranci.


I ne treba se plašiti, svih pretnji, svih laži, kleveta, podmetanja i svega onog što doživaljavmo neprestano, kada se usudimo, da iskritikujemo njegovo vrhovno božanstvo i veličanstvo, Aleksandra Vučića.

Dakle, ljudi, ne plašite se, Vučić je običan čovek.

Kritikujte ga. Budite slobodna opozicija. Recite šta mislite.

Nisu ti naprednjaci ništa posebno. Jesu malo ojačali. Imaju mnogo para, uzeli su sve medije, kradu izbore…

Međutim, nije to ništa tako strašno. Bilo je i pre njih takvih bahatih vlastodržaca, pa ih evo danas više nema i gotovo ih niko ne pamti.


Tako će i naprednjaci proći, treba im se samo opoziciono suprotstavljati. Treba biti hrabar. Ne treba se plašiti Aleksandra Vučića, niti bilo koga drugog.


I znamo da ih naše opoziciono delovanje u Čačku jako plaši, jer je naše delovanje u Skupštini grada Čačka, pelcer opozicionog delovanja na nivou čitave Srbije.Boško Obradović,

predsednik Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.

Biografija : Boško Obradović


Boško Obradović rođen je 23. avgusta 1976. godine u Vranićima kod Čačka. Posle završene Gimnazije u Čačku studirao je srbistiku na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde je diplomirao 2002. godine.


Autor je diplomske studije „Miloš Crnjanski i novi nacionalizam” (Hrišćanska misao, Beograd, 2005), za koju je dobio nagradu „Miloš Crnjanski” za najbolju knjigu eseja objavljenu na srpskom jeziku u periodu 2003-2005.


Sa još dvoje studenata Filološkog fakulteta 1999. pokrenuo je glasilo studenata srbistike Dveri srpske, koje je vremenom preraslo u jedan od vodećih srpskih časopisa za nacionalnu kulturu i društvena pitanja, iz čijeg kruga saradnika je 2003. formirano udruženje građana Srpski sabor Dveri.


Bio je jedan je od urednika internet prezentacije www.dverisrpske.com, glavni urednik TV produkcije DVERI SRPSKE, kao i pokretač i menadžer projekata Sabora srpske omladine, Srpske mreže i Svetosavske škole. Od 2011. član je Starešinstva GG Dveri – za život Srbije, na čijoj listi je je bio kandidat za poslanika na Republičkim izborima 2012, nosilac liste na lokalnim izborima u Čačku, gde se od 2012. godine nalazi kao šef odborničke grupe Dveri za život Čačaka, kao najveće opozicone odborničke grupe u Skupštini Grada Čačaka.


Na vanrednim republičkim izborima 2014. godine bio je nosilac liste za republički parlament. Na vanrednim republičkim izborima 2016. bio je jedan od nosilaca izborne liste Dveri – Demokratska stranka Srbije. Nakon izbora, pod njegovim vođstvom, Dveri prvi put u istoriji ulaze u Narodnu skupštinu i formiraju poslaničku grupu sa sedam narodnih poslanika.


Bavi se publicistikom i napisao je više stotina autorskih  tekstova, a u ime Dveri imao je više stotina nastupa na tribinama i medijima širom sveta.


Njegova zbirka izabranih tekstova pod naslovom „Srpski zavet – srpsko nacionalno pitanje danas” doživela je tri izdanja (Srpski sabor Dveri, 2007, 2008, 2010), a knjiga ”Srpska unija” dva izdanja (Catena mundi 2012, 2014). Treća knjiga ”Srpska desnica – pozicija srpske književne desnice 30-tih godina 20.veka” objavljena je 2015. godine, takođe u izdanju Catene mundi.


Oženjen je i otac je četvoro dece. Živi u Čačku. Do stupanja na dužnost predsednika poslaničke grupe Dveri u Narodnoj skupštini Republike Srbije, radio je u izdavačkoj kući Catena mundi d.o.o. na mestu glavnog urednika izdanja.


Na Osnivačkoj skupštini, održanoj 27.juna 2015. u Čačku, Boško Obradović je izabran za prvog Predsednika Srpskog pokreta Dveri konsenzusom glasova delegata iz cele Srbije.