Autorski tekstovi

„Šarganska osmica na Kosovu polju“

„Šarganska osmica na Kosovu polju“

Gospodine Vučićeviću u vaše izlaganje kao da je Nušić malo upetljao prste i kao što reče gospođa ministarka „Viđen si za Ivanjicu“!

Pošto ne gledam tu „nazovi televiziju“, koja ima nacionalnu frekvenciju, od poznanika saznadoh da je 06.09.2018. godine u njihovom jutarnjem programu ( Dea i Sarapa), gostovao Dragan J. Vučićević.


Pomislih ništa neobično pa tu samo takvi novinari i eksperti i gostuju, oni koji podržavaju ovo jednoumlje, pa još kad se razgalame i počnu da se svađaju sami sa sobom, pošto na  toj televiziji ne može da se čuje  drugačije mišljenje . Na toj kao i na ostalim televizijama sa nacionalnom frekvencijom nema gostovanja npr. opozicionih lidera koji imaju sasvim drugačije mišljenje, niti stručnjaka iz raznih oblasti koji su nepodobni.


Tog jutra gospodin Vučićević u svom zanosu braneći ovu vlast i ubeđujući gledaoce kako treba da „priznamo nekakve granice“ i objašnjavajući šta će se sve desiti ako to ne uradimo, pripoji Mokru goru i Šrgansku osmicu Kosovu i Metohiji. Kako reče - tamo kod Kuste gde se vozimo vozom „nostalgija“, popularnim  ćirom sve je Kosovo i tu će biti neka linija razgraničenja .


Verovatno, pošto predsednik države najavljuje da će za 20-30 godina i Vranje biti šiptarsko, Vučićević mora brže, jače, bolje i još dalje, pa rešio da im ponudi sve do Zlatibora i Užica.


Na sreću ima nas koji zastupamo drugačija mišljenja od ovoga što zastupa Vučićević i njemu slični, i dobro znamo gde je Mokra gora i Šarganska „petlja“ ili osmica, mada zapetljano je i na Kosovu i Metohiji ali doći će vreme kada će se i ta „petlja“ raspetljati po pravdi i istini, a one su svakako na našoj strani!


Gospodine Vučićeviću u vaše izlaganje kao da je Nušić malo upetljao prste i kao što reče gospođa ministarka „Viđen si za Ivanjicu“!


 

Član Glavnog odbora

Željko MarjanovićPodeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.

Biografija : Željko Marjanović