Autorski tekstovi

Srđan Nogo: Srbija da zabrani rad Soroševim organizacijama

Srđan Nogo: Srbija da zabrani rad Soroševim organizacijama

Srbija treba da zabrani rad svim organizacijama koje finansira Džordž Soroš, i pohapsi ili protera sve njegove agente.


Soroš je vodeći svetski terorista i kriminalac, koji je odgovoran za uništavanje i pljačku mnogih zemalja, a jedna od prvih i najvećih njegovih žrtvi bio je upravo srpski narod. Stoga, Srbija ne sme više da bude utočište i sigurna kuća za Soroševu mrežu, i mora da uradi ono što su pre nje uradile Rusija i Mađarska.


Vetar geopolitičkih promena se oseća u celom svetu. Nakon početka kraja Evropske unije, izbora Donalda Trampa za predsednika Sjedinjenih Američkih Država, ali i jačanja suverenističkih snaga širom Evrope, dolazi vreme za smenu svih onih struktura koje su bile motor globalističkih i neoliberalnih kolonijalističkih aspiracija.


Jedan od pokretača talasa novog kolonijalizma širom sveta je organizacija CANVAS, među prvima na listi onih čiji rad treba zabraniti. Osnivači i vođe ove organizacije su bivši lideri organizacije OTPOR Srđa Popović i Slobodan Đinović. Nakon što su stekli slavu prve uspešne obojene revolucije koja je dovela do uspostavljanja kolonijalne uprave u Srbiji, nastao je CANVAS, organizacija za izvođenje prevrata, i bili su angažovani od CIA širom sveta da smenjuju režime koji nisu po volji Džordžu Sorošu, porodici Klinton i ostalim svetskim špekulantima i mešetarima.


  


Konačno se stiču uslovi da se zabrani i sankcioniše rad ove organizacije, i ispita njihovo delovanje u kome ima i elemenata krivičnih dela, i to iz sledećih raloga:


  1. CANVAS je trenirao aktiviste iz 50-ak zemalja, koji su bili akteri, između ostalog, i tzv. obojenih revolucija u Ukrajini, Gruziji, Egiptu, Tunisu, kao i neuspešnih pokušaja revolucija u Belorusiji, Rusiji, Kini i Siriji.
  2. CANVAS i Srđa Popović su uključeni u organizovanje protesta protiv Donalda Trampa, novoizabranog predsednika SAD. Ukoliko želimo bolje odnose sa novoizabranom administracijom u Americi, moramo zabraniti delovanje globalističkih mešetara koji na ovaj način ugrožavaju i nacionalnu bezbednost Republike Srbije.
  3. CANVAS narušava ugled Beogradskog univerziteta, jer zloupotrebljava nastavni predmet Metode i taktike nenasilne akcije za obuku obojenih revolucionara širom sveta na Fakultetu političkih nauka. Pitam se kakve su to obuke u trajanju od mesec dana na FPN-u, a čiji su slušaoci bili državljani Egipta, NR Kine i drugih zemalja u kojima je CANVAS vršio subverzivne delatnosti?
  4. CANVAS je od strane predsednika i vlade UAE označen kao teroristička organizacija, rame uz rame sa Islamskom državom i Al Kaidom (pogledati više na: List of groups designated terrorist organisations by the UAE). Popović je raširio mrežu svoje organizacije u preko 50 država i direktno su odgovorni za smenu brojnih legitimnih režima širom sveta i za širenje globalističkog haosa. Oni koji su unesrećili desetine miliona ljudi moraju za to odgovarati.


Vreme je da se i Srbija oslobodi ove zločinačke hobotnice, i ispostavi račun Soroševoj agenturi.


 


Srđan Nogo,
narodni poslanik Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.

Biografija : Srđan Nogo


Srđan Nogo rođen je 1981. godine u Beogradu, gde je pohađao osnovnu školu i Četvrtu beogradsku gimnaziju. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, međunarodno – pravni smer.


Za vreme studija vodio je Udruženje studenata Pravnog fakulteta „Nomokanon“, koje je, u tom periodu, bilo najaktivnije i najsnažnije rodoljubivo udruženje studenata u Srbiji.


 


Aktivnosti u Dverima


Od 2008. Član redakcije časopisa Dveri Srpske.


Bio je jedan od osnivača politikog pokreta Dveri 2011. godine, i kandidat za narodnog poslanika na izborima 2012. i 2014.  godine.


Bio je rukovodilac tima i ovlašćeno lice za registraciju Dveri kao političke stranke 2015. godine.


Na izborima 2016. godine izabran je za narodnog poslanika, kao treći na listi Dveri – DSS. Obavlja funkcije zamenika predsednika poslaničke grupe Dveri u Narodnoj skupštini, i predsednika Gradskog odbora Dveri u Beogradu.


Oženjen je, i ima dvoje dece.