Autorski tekstovi

Stefan Aksović na proslavi 20 godina: Ova priča ima budućnost

Stefan Aksović na proslavi 20 godina: Ova priča ima budućnost

„Da bismo kao kulturan narod živeli - treba nam ljubav!“ reči su Svetog Vladike Nikolaja i zaista, ako bismo u jednoj reči tražili ono što razlikuje nacionalnu ideju u Srba od onoga u šta se ona znala pretvoriti kod drugih, posebno naroda zapadne Evrope ali ponekad i nas samih - to bi svakako bila ljubav. Ljubav, na prvom mestu prema svom narodu, veri i tradiciji ali potom i prema svim drugim ljudima, narodima i kulturama. Ljubav kao temelj hrišćanstva u hrišćanstvu kao temelju Evrope.

I to su zapravo Dveri, to je ono što su one oduvek bile i što će u budućnosti biti - nacionalna snaga kulturnih i pristojnih ljudi, nova srpska građanska desnica za novo vreme!
Omladina Srpskog pokreta Dveri danas je jedan od nosećih stubova naše organizacije, najveći broj kvalitetnih mladih ljudi integrisan je i u  centralne organe pokreta čime šaljemo jasnu poruku da su mladi budućnost, da mladost poštujemo i uvažavamo.


Podrška našoj ideji među studentskom populacijom danas je četiri puta veća od one u ukupnoj populaciji! To govori da ova zdrava priča ima budućnost, i da za ovaj narod ima nade!
Mi otvaramo nove Dveri za novo oduševljenje. Oslobađamo ih, od strane režimskih medija nametnutih predrasuda i predstavljamo pravo lice - lice mladosti, čistote i neukaljanosti jedne hrišćanske ideje prilagođene vremenu u kome živimo!

Hvala!

 


Stefan Aksović


Sve slike sa događaja možete pogledati na sledećem linku:
Fotogalerija - 20 godina Dveri

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.

Biografija : Stefan Aksović


Rođen 01.12.1993. u Lazarevcu.

U rodnom gradu završio osnovnu, srednju i muzičku školu gde je nosilac brojnih nagrada i priznanja.

Dva puta nagrađivan od strane Gradske opštine Lazarevac za ostvarene uspehe u obrazovanju.

Studira na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, na katedri za politikologiju.


Pokretu Dveri pristupa 2012. godine, u svojoj 18. godini, a 2015. godine izabran je za člana prvog saziva Glavnog odbora novoosnovanog Srpskog pokreta Dveri čiji je jedan od osnivača.


2016. godine izabran za koordinatora Opštinske organizacije u Lazarevcu.


2018. godine izabran za člana Predsedništva.


Organizizator brojnih političkih i humanitarnih akcija i više društveno – političkih tribina.


Šef Opštinskog izbornog štaba u dve predizborne kampanje, kandidat Dveri za odbornika Skupštine Grada Beograda i opštine Lazarevac na gradskim i opštinskim izborima.