Novosti

Tražimo ostavku Maje Gojković i izbacivanje Marjana Rističevića

Tražimo ostavku Maje Gojković i izbacivanje Marjana Rističevića

Posle jučerašnje neviđene represije vlasti nad opozicijom u Narodnoj skupštini Republike Srbije, korišćenja teško bolesnog deteta za politički obračun sa opozicijom, isključivanja poslanika opozicije sa sednice i fizičkih pretnji od strane poslanika SNS, tražimo ostavku predsednika Narodne skupštine Maje Gojković i hitno izbacivanje iz Narodne skupštine moralnog huligana Marjana Rističevića.

Od početka rada novog saziva Narodne skupštine Maja Gojković, koja bi trebalo da se stara o sprovođenju Poslovnika o radu, teško krši parlamentarna pravila i unosi haos u rad najvišeg državnog zakonodavnog doma. Jedan aršin ima prema poslanicima vlasti, kojima je sve dozvoljeno, a potpuno drugi prema poslanicima opozicije, kojima isključuje mikrofon dok govore, ne daje replike i kažnjava ih opomenama i isključenjima sa sednice. Marjana Rističevića Maja Gojković niti jednom nije upozorila da Narodna skupština nije „Farma“ niti bilo koji drugi rijaliti šou u kome je on navikao da učestvuje, da se svađa, vređa i ponižava druge ljude.   bosko-obradovic-dveri-beli-logo-2   Posle uvrede drugog narodnog poslanika sa teško bolesnim detetom jedina prava mera koja Rističeviću sleduje je izbacivanje iz Narodne skupštine. Ako sada ne stanemo na put ovakvim političkim huliganima sa izborne liste „Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje“, nastaviće se klevete, uvrede i ponižavanja drugih narodnih poslanika opozicije od strane vlasti. Marjan Rističević govori ono što Aleksandar Vučić misli i želi da kaže, ali ne sme zbog glumačke predstave o svojoj protestantskoj prepodobnosti. Kada Vučiću neko samo spomene brata, koji se bavi politikom i ne može biti izuzet od demokratske kritike, on se odmah nađe uvređen, ali zato ćuti kada njegovi poslušnici i potrčkala vređanju porodice drugih narodnih poslanika ulazeći u privatni život na najsramniji mogući način. Rističević je ljudsko dno, ali nije on kriv što se našao na Vučićevoj izbornoj listi. On je Vučićev igrač za prljave poslove u Narodnoj skupštini, a Vučić snosi odgovornost za javni rad Maje Gojković i Marjana Rističevića.  

Boško Obradović Predsednik Srpskog pokreta Dveri   vucic-risticevic-gojkovic-skupstina-fb

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.