Autorski tekstovi

Viđenje beogradskih izbora iz mog ugla

Viđenje beogradskih izbora iz mog ugla

Pošto sam ovih dana poprilično vremena izgubio objašnjavajući svojim prijateljima i poznanicima, a i čitajući razne komentare na društvenim mrežama, zašto Dveri i Dosta je bilo, odlučih se da napišem kako ja to vidim iz mog ugla.

Pošto su beogradski izbori treći po važnosti u Srbiji, mašinerija se zahuktala i trba da satre sve ono što predstavlja i najmanju opasnost po vladajuću oligarhiju i njene podanike.


Ako izuzmemo SNS koji je najveća pošast srpske političke pozornice danas, a mislim i od nastajanja srpske države, tu je Vučićeva desnica SRS, iz koje je ova pošast i nastala. SRS je tu da svojim cirkuskim predstavama zbunjuje onaj deo nacionalno opredeljenih birača, zajedno sa ostalim satelitima kao što su Miša Vacić, Zavetnici i njima slični.


SPS je tu da se nađe svakoj vlasti pri ruci, nebitno ko to bio. Bitno je da se tu ispune neki lični interesi i da se ogrebu za neko dobro plaćenu funkciju. Ideologija kod njih odavno ne igra nikakvu ulogu. Jedina ideologija koju poznaju u zadnjih 16 godina je kako biti na vlasti.


Sad na red dolazi onaj veći deo proevropske „opozicije" koji sebe naziva spasiocima naroda i države, našim svetionikom i našom svetlom budućnošću. Isti oni koji su vladali 12 godina pre ovih i koji su im utabali stazu da nas ovi dokusure. Oni koji su se sami rasturili zbog svojih interesa u pet, šest novih stranaka i ne mogu između sebe da se dogovore da idu u jednoj kolonu, a traže od drugih da ih podrže.


To izgleda ovako: 

  • Dragan Đilas (eks DS),
  • Vuk Jeremić (eks DS),
  • Borko Stefanović (eks DS),
  • Zoran Živković (eks DS),
  • Boris Tadić (eks DS) i na kraju
  • Dragan Šutanovac DS.


Oni smatraju sebe Vašim spasiocima i oni bi trebalo da budu Vaše najveće nade da skinete ovaj mafijaško lopovski režim u Beogradu na čijem čelu su Siniša Mali (eks DS) i Goran Vesić (eks DS).


Ne mogu da se otmem utisku da se ovde neko baš poigrava sa Vama i vašom budućnošću.


Beograđani, ako želite bolji, lepši, sigurniji, pošteniji i nadasve porodični Beograd, ne preostaje Vam ništa drugo nego da izaberete „DA OVI ODU, A DA SE ONI NE VRATE".


    

Miodrag Stojaković

član Glavnog odbora Dveri


Podeli vest:

Biografija : Miodrag Stojaković