Актуелно

Двери: Леонију  31 милион евра, а опљачкани радници додатно преварени

Двери: Леонију 31 милион евра, а опљачкани радници додатно преварени

У Вучићевој Србији, за  раднике које је држава опљачкала „пара нема“, али зато паре „падају с неба“ иностраним инвеститорима за које актуелна Влада сада издваја 11 милијарди динара годишње.

Обрадовић: Двери се залажу за политику окренуту породици

Обрадовић: Двери се залажу за политику окренуту породици

Инсистирам да опозициони кандидати седну за сто и да наступимо заједнички према власти, да обезбедимо фер и поштене изборне услове и равноправан медијски третман свих председничких кандидата – рекао је вечерас у Лозници Бошко Обрадовић, председнички кандидат Српског покрета Двери.

Омладина Двери Зрењанин: Позивамо све младе да нам се придруже

Омладина Двери Зрењанин: Позивамо све младе да нам се придруже

Градски одбор Српског покрета Двери и омладина Двери жели да позове све ђачке и студентске организације, музичке саставе, спортске клубове, удружења младих, као и друге формалне и неформалне групе младих људи да нам се прикључе и сарађују са нама како би побољшали рад омладинске организације у нашем граду.

Двери: Велико хвала руски пријатељу

Двери: Велико хвала руски пријатељу

Поводом данашње сахране великог пријатеља српског народа, Виталија Чуркина, Двери изјављују најдубље саучешће руском народу и влади у име српског народа.

Двери: Вучић да се изјасни о Љајићу и  његовом стратешком партнеру Угљанину

Двери: Вучић да се изјасни о Љајићу и његовом стратешком партнеру Угљанину

Српски покрет Двери захтева да се премијер Србије Александар Вучић хитно изјасни о свом коалиционом партнеру  и министру Расиму Љајићу, а обојица о скандалозним поступцима Сулејмана Угљанина, зато што је Љајић, у име Санџачке демократске партије склопио стратешко партнерство и Споразум о сарадњи са Угљаниновом странком.

Двери су искрени заштитници права пензионера

Двери су искрени заштитници права пензионера

Српски покрет Двери је једини искрени заштитник интереса свих грађана и стога пензионери убудуће могу рачунати на нашу подршку за све добронамерне иницијативе – саопштено је на конференцији за новинаре Градске организације Двери у Панчеву.

Двери: Вучићев режим угрожава животе наших војника

Двери: Вучићев режим угрожава животе наших војника

Јучерашња саобраћајна несрећа у којој је повређено 13 припадника Четврте бригаде копнене војске само је врх леденог брега који открива катастрофалан однос Вучићевог режима према припадницима ове часне професије који су доведени у крајње понижавајући положај.