Novosti

Boško Obradović: Dragan J. Vučićević nije novinar, već hladnjačar

Parlament Jutub

Boško Obradović: Dragan J. Vučićević nije novinar, već hladnjačar

Na vanrednoj konferenciji za novinare u Skupštini Republike Srbije, narodni poslanik Dveri Boško Obradović kazao je predstavnicima medija da je predsedavajući Veroljub Arsić prekinuo debatu u Skupštini kako bi onemogućio poslanike Dveri da građanima Srbije kažu istinu.

„To je slika ove vlasti i način njihovog ophođenja, kada ih argumentima takoreći 'izujete iz cipela', tada oni prekinu debatu.“ - rekao je Obradović.


On je takođe postavio pitanje zašto se u Narodnoj skupštini raspravlja samo o zakonima koje nam nameđu iz EU i zašto ne razgovaramo o ključnim temama za građane Srbije, kao što je Kosovo i Metohija, cena maline i goriva, zašto ključne nacionalne i ekonomske teme ne mogu da dođu na  skupštinski dnevni red?


Obradović je odgovorio na jučerašnje pitanje Dragana J. Vučićevića na konferenciju Saveza za Srbiju povodom priključivanja  10 novih ogranizacija Savezu: „Dragan J. Vučićević nije novinar, on je hladnjačar koji direktno diriguje cenu malina i pljačka malinare. Kao što on nije novinar, tako ni Informer, TV Pink, TV Studio B nisu mediji, već medijski odbori i propagandni centri SNS“ - kazao je Obradović.


Obradović se izvinio Maji Gojković što je kada je govorio o svim strankama u kojima je bila od Srpskog četničkog pokreta, preko SRS i podrške Boris Tadiću u drugom krugu predsedničkih izbora 2012, do SNS, zaboravio da pomene  da je bila član i  Ujedinjenih regiona Srbije Mlađana Dinkića.


Obradović je naglasio da mu ministar pravde nije odgovorio na konkretno pitanje da li je od 1. januara 2016. godine država isplatila 59 miliona evra onima koji su bili nezakonito pritvoreni i nakon toga oslobođeni svih optužbi?


I da li to znači da će Aleksandar Vučić iz svog džepa da plati odštetu Dragoslavu Kosmajcu, koga je nazivao najvećim narko dilerom u Srbiji, a koji je oslobođen svih optužbi?


Ili će i ovo morati da plate građani Srbije, kao i prethodnih 59 miliona evra, koji predstavljaju jednu četvrtinu budžeta za poljoprivredu ili dva potpuno nova klinička centra? Ko će za ovo da odgovara?


Obradović je na kraju upitao poslanike SNS da li oni dele iste vrednosti sa svojim koalicionim partnerom Vukom Draškovićem koji je za ulazak Srbije u NATO, pa shodno tome da li se i oni zalažu za isto?


 

Info služba DveriPodeli vest:

Komentari (1)

  1. Недељко Никитовић

    Свака част што се борите против диктатуре и пљачке Народа и Србије. За вас сам увек гласао и драго ми је што сте поред многих питања које сте поставили у вези са пљачком се дотакли и малина. То је веома важно питање и треба енергично да тражите одговор. Људи, који су остали без посла су се вратили на село и сами уложили средства за подизање воћњака, да би решили своју егзистенцију. Уместо да држава цени такве људе, она је омогућила пљачку (ништа није предузела против хладњачара и нашла одговорног). Воћари су почели да крче малињаке и да напуштају села. Све је то равно издаји, и треба енергично радити да се пронађу кривци и казне, а села да се спасу од изумирања. Наравно и народ. Да не говорим колико су воћари и сви пољопривредници понижени, самом чињеницом да су били робови на својој њиви. Цена малине од 95 динара, колико је плаћала хладњача из Арија, са успоставим у Рутошима код Нове Вароши, није могле да исплати хемикалије и ђубриво. Како народ да живи? Докле бескрупулозно пљачка и понижење?

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.