Novosti

Boško Obradović: Glas za ovu koaliciju je glas koji se neće preliti Vučiću

Boško Obradović: Glas za ovu koaliciju je glas koji se neće preliti Vučiću

Odgovarajući na pitanje građana u Knez Mihailovoj ulici, predsednik Dveri Boško Obradović istakao je da su predstavnici koalicije Dosta je bilo i Dveri jedini koji mogu slobodno da govore jer ih niko ne drži u fiokama i nisu ucenjeni.

Zbog toga je svima jasno da je glas za koaliciju Dosta je bilo i Dveri siguran glas za opoziciju, koji se neće preliti Aleksandru Vučiću i SNS-u.

On je istakao da je uveren da je ova predizborna saradnja Dveri i Dosta je bilo dala jednu novu nadu ljudima koji nisu imali za koga da glasaju, koji su mislili da su svi isti, koji su se toliko puta razočarali i koji ne veruju više političarima.

„Oni su u ovoj saradnji videli da postoje ljudi koji, bez obzira što postoje među njima određene ideološke i političke razlike, imaju svest o tome da sednu zajedno, da se dogovore u opštem narodnom interesu i da krenu da rade neku pravu stvar za ovaj narod i ovu državu.“ – rekao je Obradović.

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri
Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.