Novosti

Boško Obradović imao kratak susret sa ministrom Lavrovim u Moskvi

Info služba Dveri

Boško Obradović imao kratak susret sa ministrom Lavrovim u Moskvi

Učestvovanje u proslavi 10 godina od uvođenja u tron patrijarha moskovskog i sve Rusije g. Kirila bila je jedinstvena prilika za delegaciju Dveri za susret za mnogim značajnim ljudima iz društvenog života Rusije. Pored prisustva visokih predstavnika SPC i Ambasade Srbije, Dveri su imale tu čast da budu jedina politička delegacija iz Srbije na ovom velikom događaju u Moskvi, na poziv skupštinskog odbora za religiozna pitanja.U dvorcu u Kremlju upriličena je najpre velika svečana akademija ovim povodom, a potom i prijem u hramu Hrista Spasitelja. To je bila prilika za kratak susret predsednika Dveri Boška Obradovića sa ministrom spoljnjih poslova Rusije Sergejom Lavrovim.
Pored Lavrova, Obradović se sreo i sa legendarnim vođom „Noćnih vukovaˮ Aleksandrom Zaldastanovim, Anom Kuznjecovom, popadijom i majkom šestoro dece koja se nalazi na funkciji ombudsmana za prava dece, mitropolitom Tihonom Ševkunovim, autorom čuvene i u Srbiji veoma čitane knjige „Nesveti a svetiˮ, kao i poznatim ruskim televizijskim novinarom i političarem Aleksejem Puškovim.
Delegaciju Dveri činili su narodni poslanici Boško Obradović i Ivan Kostić. Dan ranije oni su prisustvovali 7. Božićnim obrazovnim razgovorima u Ruskoj Dumi na temu: „Mladi – sloboda i odgovornostˮ, gde su imali susret sa potpredsednikom Dume Petrom Tolstojem. 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.