Novosti

Boško Obradović: Izborna lista SNS slika propasti Dragačeva

Boško Obradović: Izborna lista SNS slika propasti Dragačeva

Izborna komisija u Lučanima je na jučerašnjem sastanku utvrdila izgled obrasca za prikupljanje potpisa za predaju izborne liste, ali niko drugi od učesnika na izborima nije imao mogućnost uvida u ovaj dokument dok SNS nije predala svoju izbornu listu.

To je već prva zabeležena izborna neregularnost na samom startu izborne trke.


Posebno je zanimljiv naziv izborne liste SNS-a. Ponovo je Aleksandar Vučić kandidat za predsednika opštine Lučani jer očito da SNS drugog kandidata nema. Među kandidatima za odbornike ne nalazi se ni jedan od dvojice poverenika SNS u Dragačevu, ni Slobodan Jolović, aktuelni načelnik Moravičkog okruga, ni Aleksandar Pajović, aktuelni direktor Doma zdravlja u Čačku.


Slogan liste je Zato što volimo Lučane i Dragačevo, čime se iznova pravi pogubna podvojenost između gornjeg i donjeg Dragačeva koja je obeležila i prethodne 4 godine vlasti SNS u ovoj opštini.


Pitam: da li su i Lučani u Dragačevu i dokle će se više insistirati na ovim podelama koje su donele samo štetu u prethodnom periodu.


Izborna lista SNS je najbolja slika propasti dosadašnje dragačevske vlasti. Zato je 16. decembar velika šansa za početak političkih promena u Dragačevu.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. Александар

    Браво Бошко! Одлично запажање, нажалост, верујем да ће се нерегуларности наставити. Тако функционише ова власт. Само храбро! Правда је спора, али достижна!

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.