Novosti

Ševarlić: Boško Obradović je čovek sa dobrim namerama

Ševarlić: Boško Obradović je čovek sa dobrim namerama

Pola uspeha u svakom poslu čine poštene namere. Ako nema poštenih namera, nikad se ne može doći do dobrih rešenja, a ako imate, ostvarićete svoj cilj.

Boško Obradović je čovek sa dobrim namerama. To je ono što srpske domaćine razlikuje od onih koji to umišljakju da jesu. A srpski domaćini već dugo čekaju da neko nešto učini za njih.

Deli nas nekoliko dana od izborne tišine. Svi treba dobro da razmisle koga će birati za predsednika. Da li će podržati onog što zagovara prodaju svih nacionalnih resursa i suverenitet ili onog koji ih štiti?

Iz Čačka je krenula borba protiv GMO. Da li će ponovo krenuti i neki drugi pelcer iz Čačka, to ćemo uskoro znati.


Obišao sam sva sela u Srbiji i svima sam predložio da se udruže. Da se udruže zadruge, jer je to jedini garant opstanka.

Srbija je jedina zemlja u Eropi u kojoj stoka i voćnjaci i bašte plaćaju TV pretplatu, jer se svako brojilo naplaćuje.

Da li to želite i dalje ili želite promene?

I ono što me posebno raduje večeras, su mlada lica, koja su budućnost Srbije i zbog kojih će naša otadžbina biti ponosita.


prof. dr Miladin Ševarlić


narodni poslanik


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.