Novosti

Boško Obradović: „Krećemo na Dedinje, bolesnom Vučiću se bliži kraj“! Emisija Autoritet

TV Srpski kolektiv

Boško Obradović: „Krećemo na Dedinje, bolesnom Vučiću se bliži kraj“! Emisija Autoritet

Pogledajte novo izdanje emisije „Autoritet“, gost je bio predsednik Srpskog pokreta Dveri i jedan od lidera Saveza za Srbiju, g. Boško Obradović. Autor i voditelj emisije: Dragan FilipovićIzvor: Jutub kanal – Srpski kolektiv

Podeli vest:

Komentari (2)

 1. Srdjan

  U pravu je Obradović. Ne možemo se boriti samo protiv nepravde koja je naneta nama, već se solidarisati sa drugim ljudima kojima je danas naneta nepravda a sutra može da se desi i nama samima. Dakle niko do sada nije čuo zapomaganje i jauke zaduženih u švajcarcima, a sada konačno čuju!!! Postavlja se pitanje zašto. Pa zato što se neki nezadovoljni moraju umiriti. Ni vi zaduženi u švajcarcima, ni vi pretučeni od strane političkih ili nekih drugih neistomišljenika, ni vi koji protestvujete zbog cene goriva a ni vi koji se bojite za budućnost Srbije nećete postići ništa sami. Moramo se ujediniti i promeniti sve trulo u državi da bi sutra naša deca mogla da žive normalno kad već mi ne možemo.

  Odgovori
 2. Miloš

  Upravo tako, od reči do reči. Cela formula za uspeh 13.aprila je solidarnost, i ujedinjenje svih različitih u jednom zajedničkom svetom cilju: skidanje sa vlasti poludele SNS bande.

 3. Miroslav

  Ma slažem se ja Boško sa tobom ali zašto kad su izbori bilo koji ovaj narod glasa za Vučka?Ajde tamo gde neznan,neznan ali kod mene u svim tim nekim izbornim komisijama imam moje ljude u različitim strankama i kad ih pitam šta bi ko pobedi oni kažu-Vučko i to ubedljivo .E sad ja nisam dovoljno pametan i ako sam nezadovoljan nekim stvarima u sistemu,šta činiti?Nasilje ne opravdavam, jednostavno tako sam vaspitan .Ovo oko protoka informacija sa strane opozicije (podržavam)ali nezaposlenost je strašan problem.Tu moram priznati da je Vučić uradio po nešto! Očigledno ne dovoljno dok nam mladi ljudi odoše preko,a starije niko ne prima(moj primer).Kao stariji i iskusan čovek sve posmatram i sam odlučujem.Haos je najgore rešenje!To naša deca ne treba da dožive u eri elektronskih informacija.Lep pozdrav!

  Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.