Novosti

Boško Obradović na novogodišnjem koktelu u Smederevskoj Palanci

Boško Obradović na novogodišnjem koktelu u Smederevskoj Palanci

Opštinska organizacija Dveri u Smederevskoj Palanci organizovala je koktel povodom dočeka Nove godine po julijanskom kalendaru na kome je prisustvovao i predsednik Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović.Povodom nastupajuće Nove godine po julijanskom kalendaru, Dveri u Smederevskoj Palanci su organizovale koktel na kome su, pored članova i simpatizera Dveri i predsednika Obradovića, prisustvovali i predstavnici drugih političkih organizacija.
Pre zvaničnog početka koktela, predsednik Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović, prolazeći centralnim šetalištem u Smederevskoj Palanci, imao je priliku da se uveri u podršku i poverenje koje građani imaju u Dveri, ali i u njega lično.
U izjavi palanačkim medijima, predsednik Dveri je izrazio zadovoljstvo što se danas nalazi u Smederevskoj Palanci na druženju koje je upriličeno povodom srpske Nove godine.
„Jako mi je drago što će se na koktelu pored naših članova i simpatizera okupiti i mnogi ugledni Palančani koji i nisu članovi našeg Pokreta i dobro je što ćemo svi zajedno biti u prilici da popričamo o stanju i budućnosti Smederevske Palanke.“
Povodom izvesnih lokalnih izbora u Smederevskoj Palanci, Boško Obradović je rekao da Dveri rastu na svim nivoima, a da se ovdašnja opštinska organzacija ubrzano razvija, što će biti na korist Smederevske Palanke.
„Smederevska Palanka je lepo šumadijsko mesto, koje ima svoj duh i šmek i žalosno je to što je već dugi niz godina loše vođena i dovedena u stanje u kojem je danas. Ovde se očekuju lokalni izbori i Dveri će, ja sam ubeđen u to, ostvariti odličan rezultat, verujem i bolji od onog u Kostolcu u decembru, gde smo osvojili 8%. Palanci nisu potrebne partijske šeme i kombinacije, to je nju i uništilo. Palanci su potrebni pre svega pošteni, iskusni i sposobni ljudi, koji će se voditi interesima opštine, a ne ličnim interesima, a ja uveravam građane Smederevske Palanke da palanačke  Dveri imaju takve ljude“ – navodi Obradović.
Svim građanima Smederevske Palanke čestitamo Novu godinu po julijanskom kalendaru, u nadi da za Palanku ipak dolaze bolji dani, a Dveri će učiniti sve da do tih boljih dana ubrzo i dođemo.Opštinska organizacija Dveri u Smederevskoj Palanci


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.