Novosti

Boško Obradović: Narod se budi!

Boško Obradović: Narod se budi!

Na vanrednoj konferenciji za novinare u Čačku predsednik Dveri Boško Obradović govorio je o sve učestalijim napadima režima i njihovih državnih aparata na Srpski pokret Dveri i Savez za Srbiju.

„Prošle nedelje na tapetu je bio Vuk Jeremić, ove nedelje sam ja, sledeće će biti neko drugi iz Saveza. To je jasan pokazatelj da je Vučić sve nervozniji i ja razumem da je on nervozan, jer mu ne odgovara što rejting SNS pada, a rejting Saveza za Srbiju raste, ali ne može zbog svoje nervozr i nezadovoljstva da bez ikakvih dokaza napada opoziciji. Kupio je O2 i Prvu, pokušava da spreči širenje istine po Srbiji, a narod se polako budi i postaje svestan njegovih laži.“ – rekao je Obradović.


Obradović se osvrnuo i na građanski  protest koji se održao u subotu ispred platoa Filozofskog fakulteta u Beogradu.


„Mogu samo da kažem: Počelo je! Narod se budi iz sna u koji ga je ubacila naprednjačka propoganda, shvata da se za 7 godina ništa ozbiljno nije promenilo, da ne živi bolje. Preko 15 hiljada građana iskazalo je svoj bunt i pokazalo da se ne plaši. Vučiću posebno smeta što sam u Skupštini obukao žuti prsluk koji je postao simbol otpora svuda u svetu. Dokaz da Vučić gubi kompas je njegova izjava da neće poslušati nijedan zahtev čak ni da 5 miliona građana izađe na ulice. A ja vas pitam, kako se zove režim koji neće da posluša ogromnu većinu svog naroda?“ – upitao je Obradović.


Obradović je za kraj pozvao novinare i sve Dragačevce da prisustvuju na završnoj konvenciji Saveza za Srbiju Savez za Dragačevo – Milan Radičević u sali Doma kulture u Guči, s početkom u 18 časova.


 

Info služba Dveri

Podeli vest:

Komentari (2)

  1. Милутин

    Чудно како лако у другима тражимо кривца. Чест разлог за то је правдање личне неодговорности. Грађани Француске нису прозивали опозицију, већ су сами изашли на улице.

    Odgovori
  2. Недељко Никитовић

    Хвала Богу, да се опозиција сетила да изведе народ на улицу. Опозиција, ваљда и служи да алармира народ и да га изведе на протесте. Видите, како се то ради у Француској. Код нас се продају највећи Србски гиганти у бесцење, издаје држава, с опозиција ништа не предузима. Шта је фалило, рецимо кад се продавао РТБ Бор, или ПКБ, да сте извели народ на улицу. Или кад СНС прича о разграничењу, односно издаји Србије. Много тога лошег и катастрофалног је било да опозиција изведе народ на протесте...

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.