Novosti

Boško Obradović: Ne daj Bože da ja budem u pravu i da doživimo Veliku Albaniju

Boško Obradović: Ne daj Bože da ja budem u pravu i da doživimo Veliku Albaniju

Poslanici Dveri Boško Obradović i Marija Janjušević demonstrativno su uneli na sednicu Odbora za KiM transparente „Izdali ste Kosovo“, „1 od 5 miliona - KiM su Srbija“ i „Nema razgraničenja, nema podele, nema predaje“ kako bi poručili predstavnicima vlasti da ne može pitanje KiM da se rešava na tajnim sastancima, i nakon toga su napustili salu.Boško Obradović je nakon dobacivanja predstavnika vlasti poručio da nema potrebe da licemerno glume sednice odbora o KiM na kojima se raspravlja o nekakvim izveštajima dok se stvarna sudbina naše pokrajine rešava na tajnim pregovorima sa ratnim zločincima.
„Ne daj Bože da ja budem u pravu i da doživimo stvaranje Velike Albanije i da doživimo da vi živite u njoj. Ali dok se mi ovde raspravljamo Aleksandar Vučić pregovara da pokloni naše za naše.“ - rekao je Obradović.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (2)

  1. Milos

    Dveri da nude resenje gde bi Kosovo i Metohija imali alsolutnu samostalnost u sastavu Srbije. A da se pregovara i o eventualnom clanstvu u pojedonim međunarodnim institucijama Oni to ne žele a Ne želimo ni mi odcepljenje Pritisak na nas je veliki ali očigledno se bez naseg potpisa ne može. U medjuvremenu sacuvati narod i Crkvu uz veliku muku novac trikove i hriscanske zemlje Za sve ovo je potrebna diplomatija iza kulisa.. I Bog na nebesima.

    Odgovori
  2. zoran

    mislim da to Njima nista nevredi.Fotelja je mnogo mocnija od svega.Prodali su strancima celu Srbiju a sta je za NJih jedno Kosovo i Metohija.Samo da na vreme ih smenimo da neostvare svoj cilj.

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.