Novosti

Boško Obradović: Nećemo ničiju glavu, već slobodne medije i izbore

Tanjug / Rade Prelić

Boško Obradović: Nećemo ničiju glavu, već slobodne medije i izbore

Najveći lažov u Srbiji i majstor za izvrtanje teza, na žalost predsednik naše države, u još jednoj tiradi zvanoj autorski tekst pokušao je da u isto vreme ispadne i heroj i žrtva, a jedino što je uspeo je da nas sve pozove da još masovnije izađemo na ulice i na veliki skup 13. aprila, jer odbija sve naše zahteve i elementarni dijalog vlasti i opozicije.

Isti onaj koji je naredio svojim pristalicama da se okupljaju po gradovima i krenu za Beograd da bi se sukobili s nama ispred Predsedništva i 29. novembra pokušava da objasni kako smo mi pretnja za bezbednost.


Isti onaj koji je poslao svoje pristalice u Grocku da podrže čoveka koji je naredio da se spali kuća novinaru pokušava da objasni kako mi podržavamo nasilje.


Isti onaj koji je zatvorio sve najveće medije za drugačije mišljenje i glas opozicije i preko Telekoma kupio još dve medijske kuće u Srbiji objašnjava kako je to što postoje Danas, N1 i Nin dovoljno za slobodu medija.


Dakle, isti taj čovek koji je u Lučane slao Zelju da preti po kućama i džipove bez tablica da kruže gradom objašnjava kako izborni uslovi više odgovaraju opoziciji nego njemu.


Najvećem lažovu u Srbiji mogu samo da poručim da se ne plašim ni njega ni izbora. Ako je toliko uveren u podršku naroda, zašto taj isti narod pod prinudom i ucenom tera na skupove podrške. Ako je toliko hrabar i siguran u sebe zašto ne omogući 6 do 9 meseci slobodnih medija pa neka onda narod odlučuje na izborima. Ako je toliki junak zašto ne prihvati TV duel pa da se pogledamo u oči i kažemo šta imamo, a ne da se, kao najobičnija politička kukavica koja tri sata nije smela da izađe iz Predsedništva, raspravlja sa nekoliko starijih gospođa ispred Predsedništva. Info služba Dveri

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.