Novosti

Boško Obradović otkrio šta je Vučićev plan

Boško Obradović otkrio šta je Vučićev plan

Na KZN ispred Narodne skupštine okupili su se narodni poslanici i odbornici Dveri iz cele Srbije kako bi još jednom poručili da su napustili rad svih skupština i na taj način ispunili tačku 5 Sporazuma s narodom.

Predsednik Dveri je ponovio stav Pokreta oko KiM i istakao da raspolaže sa informacijama o liniji razgraničenja koja će se naći u Vučićevom predlogu.


"Ovim planom se grubo narušava teritorijalni integritet Srbije i krši Ustav. On predviđa da se Preševo i 6 do 8 sela opštine Medveđa daju tzv. Kosovu, a da Bujanovac dobija status kao specijalni distrikt. Baza „Cepotin“ blizu Bujanovca postaje NATO baza i deo tzv. Kosova. Pored toga po ovom planu Koridor 10 proglašava se internacionalnim zaštićenim putem


Sve ovo je suprotno Ustavu Srbije i mi se oštro protivimo ovakvom planu." - rekao je Obradović.

Po njegovim saznanjima ovaj sporazum se može desiti u okviru perioda od 06.05 do 12.06. 2019. godine.Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.