Novosti

Boško Obradović: Otvoreno pismo Vladimiru Đukanoviću – zar ste Vi niste povukli zbog lopova u redovima SNS?

Boško Obradović: Otvoreno pismo Vladimiru Đukanoviću – zar ste Vi niste povukli zbog lopova u redovima SNS?

Poštovani kolega narodni poslaniče,

           Zar se Vi niste povukli iz svih stranačkih aktivnosti SNS do daljnjeg zbog lopova, kriminalaca i mangupa u Vašim redovima, dok predsednik Vaše stranke ne očisti vladajuće redove od istih?

  

           Kako ste se onda Vi našli u delegaciji SNS na okruglom stolu na Fakultetu političkih nauka? Zar to nije malo kontradiktorno ili prosto mislite da Vi iz SNS možete da radite i pričate šta hoćete, ma koliko to bilo besmisleno? Da li ste naprasno odustali od čišćenja stranke od bahatih i kriminalnih elemenata, ili o čemu se radi?


            Zašto idete na te razgovore ako već savetujete Aleksandru Vučiću da ne prihvati ništa od zajedničkih zahteva opozicije i preporuka Stručnog tima sa protesta "1 od 5 miliona"? Glumatate, fingirate, odugovlačite, kupujete vreme ili ste protestima naterani da konačno morate da sednete za pregovarački sto, i to usred letnjih meseci i odmora? Neobično, zar ne?


            Zašto uopšte učestvujete u razgovorima sa tim mrskim "izdajnicima, tajkunima, lopovima, fašistima i ostalim ološem" iz opozicije? Da li time konačno priznajete ono od čega godina bežite - da je dijalog između vlasti i opozicije normalna stvar i da se opozicija u svakoj zemlji na svetu mora poštovati?


            Da li učestvovanjem na okruglom stolu na temu izbornih uslova konačno priznajete da ima nešto sporno u sprovođenju izbornih procesa u Srbiji i, posebno, medijskim slobodama pre i za vreme izbora?


            Da li održavanjem ovih sastanaka van državnih institucija priznajete da su sve one blokirane i uzurpirane od strane jednog čoveka, da tamo nema normalnog dijaloga pa vam treba vanistitucionalni posrednik?


            Zar vas je ozbiljno javno opredeljenje Saveza za Srbiju za bojkot šest meseci pre izbora - ako do septembra ne bude nikakvog odgovora na zahteve sa protesta - toliko uplašilo?


            Crni Đukanoviću, šta to radite? Zar Vi koji ste najveća politička sila u istoriji svetske civilizacije da podilazite nekim tamo opozicionarima? Hitno prekidajte to poniženje najvećeg sina svih naših naroda i narodnosti i gurajte diktaturu do kraja, bez milosti, bez obzira, bez dvoumljenja, bez ikakvih pregovora i dijaloga!


Ili sve to izgleda više ne može da prođe? Frka? Vidimo se, dragi kolega!


 


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. Predrag

    Jedan od razloga zbog čega se veoma boje bojkota je taj što će prilikom priznanja Kosova, koje je na vidiku, biti jedini koji će u tome učestvovati. Dakle večno će biti ulisanj u istoriji Srbije kao neko ko je predao Kosovo.

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.