Novosti

Boško Obradović povodom uništavanja kancelarija Dveri: Šta je sledeće?

Info služba Dveri

Boško Obradović povodom uništavanja kancelarija Dveri: Šta je sledeće?

Lider Dveri smatra da smo ušli u jednu opasnu zonu društvene i političke krize u kojoj nasilje i vandalizam prema političkim neistomišljenicima vladajuće garniture postaju sve učestaliji.

„Samo u poslednje dve nedelje napadnute su nam kancelarije u Čačku, Zaječaru i Beogradu i dobili smo pretnje smrću na društvenim mrežama koje smo prijavili policiji, ali identitet tih lica još nije utvrđen. A juče mi je i lično ministar zdravlja pretio govoreći da se smirim i da ću završiti kao neki drugi ljudi koji su radili kao ja. A na kraju dana nam je unakažen i ulaz u centralne prostorije. Pitam se šta je sledeće.“ – rekao je Obradović i dodao da je ovaj vandalizam odgovor na njegova jednostavna pitanja.


„Gospodine Nebojša Stefanoviću od kud tvome tati 300 000 evra u kešu i koje je poreklo tog novca? Gospodine Vulin od kud ti stan u Beogradu i koja ti je to tetka iz Kanade dala novac za taj stan? Gospođo Mihajlović, zašto je prvobitna cena autoputa Pojate Preljina bila 500 miliona evra, a onda ste potpisali ugovor na 800 miliona evra? Umesto da odgovore na ova pitanja mi dobijamo ovakav odgovor.“ – rekao je lider Dveri pokazujući na išaran ulaz u prostorije Dveri.


On smatra da je glavni krivac za ove napade na Dveri niko drugi do Aleksandar Vučić


„Mi ga se ne plašimo. Mi ga čak i ne mrzimo. On je jedna obična politička kukavica. Jedino što Vučić sme je da šalje ljude u fantomkama da pišu gadosti. Ali ovo je izložba njegove autoprojekcije. Oni su lopovi, fašisti i razbojnici. I zato nećemo odustati. Vidimo se u subotu i posebno se vidimo 13. aprila u Beogradu!“ – rekao je Obradović


 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.