Novosti

Boško Obradović: Pozivam dr Nebojšu Stefanovića na TV duel

Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

Boško Obradović: Pozivam dr Nebojšu Stefanovića na TV duel

Najbolji način da se javnost uveri ko je u pravu u vezi sa aferom Megatrend aktuelnog potpredsednika Vlade Nebojše Stefanovića jeste da se organizuje TV duel na kome bismo obojica doneli svoje diplome.

Pozivam dr Nebojšu Stefanovića da - ako nema šta da krije - izađe na direktan TV duel i neka bira televiziju, voditelja i termin. Mislim da je javni medijski servis pravo mesto za ovakve debate i da RTS ima obavezu da organizuje ovo sučeljavanje. Ja bih poneo sve svoje dokaze da ministar policije nije završio fakultet i da se lažno predstavlja kao doktor nauka, a drugi čovek SNS bi doneo svoje dokaze da je regularno završio svoje studije, dok bi građani mogli da sami zaključe šta je istina.​


Ako predsednik Saveta za nacionalnu bezbednost odbije ovu ponudu za više nego pošten medijski duel - onda je to samo još jedan dokaz da su naša saznanja tačna i da je falsifikovao diplomu. To će onda videti i čitava javnost, jer onaj ko je pošteno završio fakultet nema razloga da ne pokaže javno svoj indeks. Ako toga nema ostaje jedino ostavka. G. Stefanoviću, birajte - TV duel da dokažete ispravnost svoje diplome ili ostavka!


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. Petar022

    Bravo,odlicna inicijativa!!!Treba sve da bude javno da bi se sve ovo sankcionisalo maksimalno!!!

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.