Novosti

Boško Obradović: Razgraničenje dogovoreno, Srbiji uzimaju KiM, Preševo i Bujanovac

Info služba Dveri

Boško Obradović: Razgraničenje dogovoreno, Srbiji uzimaju KiM, Preševo i Bujanovac

Na vanrednoj KZN u Čačku predsednik Dveri Boško Obradović izneo je ekskluzivne podatke o dešavanjima u vezi sa tajnim pregovorima Beograda i Prištine o razgraničenju Srbije sa takozvanom državom Kosovom i de fakto priznavanjem nezavisnog Kosova.

Obradović je upozorio javnost da su srpske vlasti trenutno u završnoj fazi dogovora sa separatistima u Prištini i da je glavni posednik za razgraničenje, angažovan od strane Vučića, Tačija i Makrona, član Evropskog parlamenta Arno Danžan, fransucski NATO lobista među francuskim diplomatama.
„Razgraničenje je dogovoreno: Srbiji ostaje Leposavić, a mora da se da plus Preševo do 1 kilometar do autoputa i deo Bujanovca za to. Jedino još uvek nije postignut dogovor samo oko dela Kopaonika i Gazivoda. Jedini razlog Makronovog dolaska u Srbiju je da bi razgraničenje bilo završeno, jer je Francuska ta koja je preuzela na sebe od EU da završio započeto.“ – upozorio je Obradović.


On je dodao da je Danžan Tačijev prijatelj, koji ga je branio od Dika Martija povodom optužbi u vezi sa trgovinom organima. Takođe je bio izaslanik 2004. godine u misiji Havijera Solane, kao i važan činilac u realizaciji Dejtonskog sporazuma 1995, kao i sporazuma u Rambujeu kao stručnjak pri Ministarstvu odbrane 1999. godine.
„Zašto Aleksandar Vučić ne izađe pred javnost i predstavi dogovoreno sa Arnom Danžanom, zašto još uvek nije zakazana sednica u Skupštini na temu Kosova i Metohije, srpski poslanici u Prištini, kao i ministri u Vladi takozvanog Kosova nisu napustili svoje funkcije, ako je situaciji alarmanta kao što se govori?“ – upitao je na kraju Obradović.


Srpski pokret Dveri neće dozvoliti makedonski scenario, kada je za jednu noć sve dogovoreno i potpisano.Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (2)

  1. pauk

    Sta je problem da izadje jos jednom i slaze kao sto to radi sve ove godine i decenije?

    Odgovori
  2. ivan grozni

    Trebalo bi tom francuskom makaronu da napravimo doček kojeg će se sećati dok je živ.Mislim da bi sad trebalo da mu dolijemo ulje na vatru preko francuskih medija i preko opozicije u njegovom parlamentu.Pozdravljam vaš rad ,ali mislim da bi malo trebalo dozirati preko naših prijatelja u dijaspori rušenje lažova malo spolja jer to ga mnogo više boli nego mirni protesti .Blatiti ga kod njegovih prijatelja iz sveta svom snagom i svim sredstvima verujte mi to će ga mnogo više zaboleti.

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.