Novosti

Boško Obradović u Kruševcu: Jedino mesto slobode je ulica

FB Stop krvavim košuljama

Boško Obradović u Kruševcu: Jedino mesto slobode je ulica

Govoreći na protestu u Kruševcu lider Dveri je istakao da nigde ni u jednoj državnoj instituciji ne možete da pronađete istinu i pravdu.

„Zato na Trgu kosovskih junaka formiramo jedno novo društvo - Društvo za borbu protiv naprednjačke bolesti. Jer ovo što mi živimo, ovo nije normalno, ovo je bolesno, ovo je kancer.“ - rekao je Obradović.


On je istakao da će se u istoriji zapisati da je vlast počela da je počelo u Kruševcu. „Ova vlast je počela da pada sa prvim protestom Stop krvavim košuljama u Kruševcu. A iduće subote imaćemo proteste širom Srbije. Od protesta ne smemo odustati. Ovo je pitanje života i smrti za ovaj narod, ovu državu. Mi nemamo izbora, mi moramo da nastavimo proteste. Naše jedino mesto slobode, naš jedini parlament je ulica!“- zaključio je lider Dveri.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. Branimir

    Bravo, Boško!!!

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.