Novosti

Boško Obradović: Vučić najveći u srpskoj istoriji, ali po lažima

Boško Obradović: Vučić najveći u srpskoj istoriji, ali po lažima

Jučerašnja emisija Oko je još jedan prilog za najavljenu izložbu „Stazama laži i obmane Aleksandra Vučića“. Mi ne stižemo sve ni da zabeležimo, koliko on stiže da laže.

Primera radi, ko normalan može da izjavi da je Boško Obradović služio za zataškavanje ubistva Ranka Panića? Niti sam ikada bio na vlasti niti na bilo kojoj funkciji da bih mogao da zataškavam bilo čije ubistvo, niti to ima ikakvog smisla, posebno u slučaju Ranka Panića sa kojim sam bio na istoj strani na istom mitingu na kome je izgubio život od policijskih batinaša na čijem čelu je bio sadašnji Vučićev najbliži koalicioni partner Ivica Dačić. Upravo ovakvim izjavama i lažima Vučić stvara atmosferu mržnje u kojoj se dešava da neko prebije jednog od lidera opozicije.


Kako izmišlja, laže i kleveta u ovom slučaju - tako Vučić laže u svim prilikama, i tu je zaista najveći u srpskoj istoriji. On je najveći lažov i prevarant u političkoj istoriji Srbije.


Predsednik SNS bi morao na hitan pregled i da mu se ozbiljno stručno pomogne, a ne da sam sebi prepisuje terapiju u vidu svakodnevnih televizijskih monologa od dva sata.


I još jedna važna stvar: Vučić kaže da zna da narod želi status kvo na KiM, ali je to po njemu nemoguće. Pošto on smatra da je nemoguće, neka podnese ostavku da Srbiju vode oni koji žele da slušaju narod i bore se za očuvanje KiM u sastavu Srbije.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. DRAGA

    БАШ ТАКО КАКО СИ РЕКАО, АЛИ СИ ЗАБОРАВИО И МАНИПУЛАЦИЈУ, КОЈУ ЈЕ ВИШЕ ИЗУЧАВАО НЕГО УСТАВ.

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.