Autorski tekstovi

Budućnost u koju ne želimo da verujemo, ili: Vesti - April 2028

Budućnost u koju ne želimo da verujemo, ili: Vesti - April 2028

Dobro veče, gledate dnevnik javnog Pink Hepi servisa, ja sam Gordana Uzelac, a ovo su vesti koje su obeležile današnji dan.

Maršal Aleksandar Vučić je prisustvovao misi u znak sećanja na borce OVK u velelepnom spomeniku albanske kulture u Gračanici. Misi su prisustvovali i predsednik Kosova Hašim Tači i dobitnica Nobelove nagrade za mir Nataša Kandić koja je izjavila da je dobro za Srbiju što je konačno priznala svoje zločine i vekovnu uzurpaciju albanskih svetinja na teritoriji Kosova. Na povratku u Srbiju Maršala Vučića su oduševljeno pozdravljali građani  postrojeni pored auto puta od Gračanice do graničnog prelaza Vranje.


Po povratku u Srbiju Maršal je izjavio da su stigli izveštaji CIA i FBI koji potvrđuju da je Oliver Ivanović izvršio samoubistvo i da je time stavljena tačka na sve insinuacije o navodnom zločinu.


Ministar policije Kristijan Golubović je izjavio da policija neće tolerisati paradu ponosa. Neka ti heteroseksualni perverznjaci koji vole seks sa suprotnim polom svoje prljave fantazije ostave između svoja četiri zida. Dobro znamo da je heteroseksualnost  uzrok svih ratova i nesreće u svetu. Rat polova se lako pretvori u svetski rat. Ako im dozvolimo šetnju sutra će tražiti da sami prave i odgajaju decu, suprotno zakonima genetskog inženjeringa i vantelesne oplodnje.


Pioniri SNS a se spremaju da i ove godine na veličanstvenom sletu na stadionu "Marko Đurić" pokažu svoju odanost Maršalu Aleku i predaju mu pozlaćen sendvič koji je putovao Srbijom nošen hiljadama mladih ruku.


U Kragujevcu je počelo rušenje uvredljivog spomenika streljanim pobunjenicima. Umesto njega biće izgrađen velelepni, deset metara visok spomenik u obliku ogromne "Tomahavk" rakete. Očekuje se da će biti završen za godinu dana i svečano otkriven 24.3.2029, na godišnjicu uvođenja demokratije u Srbiju.


Ministarka kulture Stanija Dobrojević je otvorila izložbu „Estetska hirurgija - umetnost silikona.“ Ministarka je tom prilikom izjavila da će se svim silama boriti protiv onih koji su protiv estetskih operacija.


To bi bilo sve za večeras. Spavajte mirno i ne zaboravite da prijavite svaku sumnjivu osobu.


Svaka sličnost sa stvarnim životom je slučajna.

 


Autor Aleksandra Ćurčić, GrO Dveri Čačak


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.

Biografija : Aleksandra Ćurčić