Novosti

Čelnici Dveri u Gornjem Milanovcu

Dveri Gornji Milanovac

Čelnici Dveri u Gornjem Milanovcu

Mesec jul u radu Opštinske organizacije u Gornjem Milanovcu obeležile su posete visokih rukovodioca Pokreta.

U sredu 10. jula, u saradnji sa Savezom za Srbiju Gornji Milanovac uspešno je organizovana tribina „Šta stvarno muči našeg poljoprivrednika“. Gosti uvodničari su bili Milovan Jakovljevića i Snežana Radulović Vratonjić. Tribini je prisustvovao i Aleksandar Novaković, član IO i koordinator Moravičkog okruga.


Nakon završene tribine, u prostorijama naše OO održan je kraći sastanak sa potpredsednikom Srpskog pokreta Dveri Milovanom Jakovljevićem i Snežanom Radulović Vratonjić, članom Saveta za selo i poljoprivredu. Gosti su upoznati sa stavom Uprave i radom OO Dveri u G. Milanovcu. Razgovaralo se o aktuelnoj situaciju u Pokretu, Savezu i na političkoj sceni Srbije.


U petak 19. jula, zajedno sa ostalim članicama, uspešno je realizovana poseta lidera Saveza za Srbiju lokalnom odboru u našem gradu. Pored našeg Predsednika Boška Obradovića, na tribini su bili i Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke i Miroslav Aleksić, jedan od potpredsednika Narodne stranke. Pre tribine gosti su održali konferenciju za novinare lokalnih medija.


Tom prilikom realizovali smo u prostorijama naše OO sastanak sa predsednikom Srpskog pokreta Dveri Boškom Obradovićem, članom predsedništva i narodnim poslanikom Draganom Vesovićem i prof. dr Zoranom Čvorovićem, odbornikom na listi Dveri u Kraljevu. Gosti su upoznati sa radom OO Dveri i sa aktuelnom situacijom u opštini Gornji Milanovac.


Predsednik Boško Obradović je prisutne upoznao sa situacijom u Pokretu, Savezu i na političkoj sceni Srbije. Potom je odgovarao na pitanja i razgovarao sa članovima.


U nedelju 21. jula, predsednik Boško Obradović i članovi naše Uprave, na poziv našeg člana Vojkana Rodića iz Krive reke, člana seoskog crkvenog odbora, bili su na obeležavanju 80. godina od izgradnje i osveštanja crkve Svetog Nikole u selu Šilopaju.


 

U Gornjem Milanovcu, 25. jula 2019. godine   

Nebojša Stanković, administrator

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.