Novosti

Čestitamo pekari Ohrid na besplatnom obroku za trudnice

Čestitamo pekari Ohrid na besplatnom obroku za trudnice

Kao predsednik Saveta za porodicu i populacionu politiku Srpskog pokreta Dveri, želim da čestitam pekari Ohrid iz Zrenjanina, koja je pokazala suštinski primer kako se pomaže naciji u njenom najvećem problemu, a to je odumiranje stanovništva.

Buregdžinica Ohrid je jedna od najstarijih u Zrenjaninu, poznata po veoma specijalnim ukusima peciva i profesionalnom pristupu pekarskom zanatu, a sada je porodica Najdanovski pokazala jedan potez vredan divljenja.


Ohrid daruje svakoj trudnici besplatan obrok i uživanje u prijatnom ambijentu, a za uzvrat samo traže da dobiju sliku bebe kada se majka porodi, da bi mogli da je prilože svom albumu u promociji nataliteta i porodičnih vrednosti.
Ovaj potez je pravi primer, kako se brine o opstanku nacije i kako se brine o svojim građanima. Na izlogu ove buregdžinice vrlo pristojno i nenametljivo stoji natpis „Besplatan obrok za  trudnice“. Naravno, ovo veliko i humano delo nije primećeno od strane medija, koji su prepuni rijaliti programa i antiporodičnim sadržajima.


Slika ovih beba je prava mera za podsticaj rađanja i ona je zapravo primer i vrhu države kako se pravi strategija i kako je neophodno da se odnosi prema trudnicama. Žene danas dobijaju otkaze kad ostanu u drugom stanju i diskriminisane su na različite načine.
Država mora ne samo da zaštiti trudnice, već mora da im omogući privilegije, jer je svako rođeno dete korak ka ozdravljenju nacije u svakom pogledu. Cilj buregdžinice Ohrid jeste privilegovani status za trudnice i Dveri im na tome čestitaju i tražimo od gradskih vlasti da ih nagrade kroz sve odgovarajuće i potrebne stimulanse.


 


Radoš Pejović

Predsednik Saveta za porodicu i populacionu politiku

Srpskog pokreta Dveri


 


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.